Wintersportkleding

Wintersportkleding

WIJ COMPENSEREN NIET OP KWALITEIT.

Het antwoord daarop is 4500m2 aan winkelplezier. Met meer dan vijftig wintersporten merken maak je de keus. Natuurlijk geven we jou graag persoonlijk advies. Zo maken we graag een afspraak met je voor het vinden en fitten van je snowboard- of skischoen.

Buitensport Four Seasons het is meer dan een middagje uit!

Aan onze apré ski bar nodigen we je graag uit, voor een kopje koffie. Dan kunnen we gelijk bijkletsen over elkaars wintersport ervaringen. Want iedere wintersporter is anders!

WINTERSPORTKLEDING

We hebben een groot aanbod aan wintersportkleding en hardware zoals snowboard- en skischoenen, ski’s, snowboards en meer bij ons in de winkel. Het is belangrijk voor ons dat je de keus hebt als klant en als gezin. Je vindt bij ons wintersportkleding: winterjassen, ski-jassen, skibroeken voor dames, heren en kinderen, dan kun je er gelijk een gezellig middagje van maken. De trends op wintersportgebied gaan natuurlijk niet alleen over de looks. Juist de functionaliteit is het belangrijkst.

Wil je weten hoe ze eruit zien? Kom dan snel naar onze winkel, onze collega's laten ze je graag zien.

Onze wintersportmerken: Bogner, Kjus, Peak Performance, Sportalm, Brunotti, Protest, Lutha, Falcon, FjällRaven, Quick Silver, The North Face, Newland, Craft, Falke, Goldbergh en meer.

Jouw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vind je een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor en sportartikelen. Lees hier jouw voordelen:

  • Keuze uit ruim 50 topmerken

  • Elke dag geopend

  • Persoonlijk advies

  • Voelen, beleven en zien

  • Ontmoetingsplek met een kopje koffie

  • 4500 m² aan sport artikelen

De herfst/wintercollectie koop je bij Buitensport Four Seasons

Een kleine greep uit onze collectie.

Vind meer lifestyle bij ons in de winkel.

Zolang de voorraad strekt.