Zakmessen

Zakmessen zijn voorzien van allerlei handigheden, zoals: blikopener, schaar, verschillende mesjes, pincet, etc. Ga jij graag op pad in de natuur, dan mag een zakmes niet ontbreken. Je bent voorbereid op onvoorziene situaties, wat jouw veiligheid verhoogt.

Jou maaltijd bereiden met behulp van messen en een blikopener. Het vuur moet eerst op gang geholpen worden, met behulp van een zaag voor brandhout en de pincet is ideaal voor het verwijderen van splinters

Buitensport Four Seasons heeft een ruim assortiment aan zakmessen van o.a.

  • Victorinox  

    Een echte compagnon voor het leven: betrouwbaar, vlijmscherp en perfectie tot in detail. De gereedschappen zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal waardoor je lang plezier hebt van jouw zakmes.

  • Opinel

    Het merk is opgericht in 1890, bedoeld voor arbeiders en boeren. De messen zijn gemaakt vanuit kwaliteit en eenvoud. Kenmerkend hiervoor is het houten handvat, die je vandaag de dag nog steeds terug ziet.

  • Homeij

    Homeij, het zakmes voor plezier of werk. Waar je de volgende eisen aan kan stellen: vlijmscherp lemmet en eventueel een blokkering van het uitgeklapte lemmet. Je bent altijd voorbereid op onvoorziene situaties, een Homeij verhoogt je veiligheid.