Tennisracket opnieuw bespannen

Zijn de snaren van jouw racket kapot of moet jouw tennisracket opnieuw bespannen worden? Bij Buitensport Four Seasons weten onze collega’s daar wel raad mee. Zij geven jou graag deskundig advies over de verschillende tennis snaren en welke het beste bij jou past! Hieronder een korte uitleg over de verschillende type snaren die bij Buitensport Four Seasons verkocht worden. Herken jij je eigen type speler hier in?

Tennis Head
Sportkleding
Sjeng tenniskleding
 • Power snaren

  Ben jij een krachtiger tennisser? Kies dan voor kracht en power op de baan met power snaren. Bij een normale slag, haalt de bal toch een hogere snelheid. Door middel van de elasticiteit aan de tennis snaren, geniet de bal van een hoge veerkracht.

 • Comfort snaren

  Als je gevoelig bent voor blessure of al last hebt van een pijnlijke arm, kies dan voor comfort snaren. De snaren voorkomen dat je weinig trilling voelt bij het slaan van de bal. Het gevolg hiervan is dat de slag een soepeler gevoel heeft. Tegelijkertijd weet de bal  zich bij een zachte slag nog steeds te plaatsen. Let er wel op dat je de snaren niet te strak laat spannen, want de snaren komen het beste tot hun recht wanneer ze niet sterk zijn bespannen.

 • Controle snaren

  Het woord zegt het al: snaren die zorgen voor controle op de baan.Als je kiest voor controle op de baan. De snaren helpen de bal gericht te slaan. Zelfs al sla je de bal te hard! Let wel op dat de snaren tijdens het spel niet verschuiven, zo behoud je de controle over jouw racket tijdens het spel.

 • Hybride snaren

  Kies je ervoor om verschillende type speelstijlen met elkaar te combineren? Ga dan voor hybride snaren. Combineer bijvoorbeeld de comfort snaar met een gecontroleerde snaar. Zo haal je het beste in jezelf naar boven tijdens het spel!

Tennisracket bespannenPrijs
power snaren€ 25 tot € 40 incl. bespannen
comfort snaren€ 25 tot € 40 incl. bespannen
controle snaren€ 25 tot € 40 incl. bespannen
hybride snaren€ 25 tot € 40 incl. bespannen

Kom naar onze winkel

Contact