Wandelschoenen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs kopen? Dat doe je bij Buitensport Four Seasons in Duiven. We hebben de grootste wandelschoenen collectie van Nederland. Zo hebben we een ruim aanbod wandelschoenen variërend van lichte, soepele of robuuste bergschoenen van bekende merken als MeindlHanwag en Lowa. Welke schoen je koopt, hangt af van hoe je deze wil gebruiken. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; we hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze ervaren specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Daarbij kijken ze altijd naar jouw persoonlijke situatie. Bezoek je snel onze winkel voor de beste wandelschoenen. Onze specialisten meten jou de beste schoenen aan. De beste wandelschoenen koop je dus bij de specialist.

OUTDOOR

De beste wandelschoenen voor jou.

Waar let je op als je op pad gaat. Dat is voor iedereen uniek net als jouw voeten dat zijn. Ben je een fanatieke wandelaar dan weet je welke pijnpunten voor jou belangrijk zijn. Goed advies is belangrijk net als persoonlijk contact bij de aankoop van jouw wandelschoenen.

Ben je een beginnende loper en nog niet bewust van wat voor jouw voeten belangrijk is?

Laat je dan extra goed informeren in de winkel. Middels technologie kunnen onze collega’s professionele voetmeting uitvoeren. Dat geeft inzicht in jouw loopgedrag en waar de versteviging in de schoen voor jouw voet en lichaam extra belangrijk is.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE WANDELCOLLECTIE

Een greep uit ons assortiment
Zolang de voorraad strekt.