peak performance

Peak Performance is opgericht in 1986 in Åre (Zweden) door de drie mannen Stefan Engström, Peter Blom en Christer Martensso. Het duurde niet heel lang tot dat er nog een vierde man bij kwam: Jonas Ottossen. Vanaf het begin werd het bedrijf gevormd door wat de mannen belangrijk vonden. Er waren dagen dat telefoons niet werden opgenomen, e-mails niet werden beantwoord en de ideeën in de auto naar de hoogste berg om te gaan skiën werden besproken.

In de eerste tien jaar is merk Peak Performance, uiteraard te verkrijgen bij Buitensport Four Seasons, al uitgegroeid tot een groot en zeer gewaardeerd bedrijf dat zichzelf voortdurend blijft vernieuwen. Ze kwamen met drie-laagse GORE-TEX jacks, sponsorcontracten en met eigen stands op alle grote vakbeurzen. In vergelijking met het begin van het merk waren ze nu 24 uur per dag bereikbaar, de lichten op het hoofdkantoor gingen nooit uit.

Peak Performance collectie

Peak Performance bleef groeien en kwam met veel nieuwe ideeën. Het Peak Ski Team werd samengesteld. De collectie werd groter, ze ontdekten nieuwe functionele materialen en waren voor hun gevoel nog niet halverwege gekomen met wat ze wilden bereiken. Voor de eigenaren voelen de afgelopen 30 jaar als de dag van gisteren om met het idee te beginnen. stonden en dat het gisteren was dat ze nog ‘afwezig’ waren wanneer ze boven op de berg stonden.

Toch zeggen de vier mannen dat er in de afgelopen 30 jaar niet heel veel is veranderd. De mensen zijn nieuw, er is een business systeem ingevoerd en de technologieën blijven zich door ontwikkelen maar ondanks dat zijn de eigenaren dezelfde gepassioneerde skiërs die nog steeds dagen afwezig zijn omdat ze onderweg zijn naar de hoogste berg. Ondanks alle veranderingen zijn ze als merk nog steeds dezelfde: ‘’Liefde voor de sport, Liefde voor de natuur’’.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE PEAK PERFORMANCE COLLECTIE

 

Bekijk al onze producten in onze winkel