KJUS

KJUS is in 2000 opgestart door de meervoudig Olympisch ski winnaar Lasse Kjus uit Noorwegen en de Zwitserse onderneemster Didi Serena. Het merk staat voor sportkleding die gemaakt is van innovatieve en hoog kwaliteit materialen met een opvallend strak en onderscheidend design. Alle artikelen uit de collectie zijn gemaakt door gepassioneerde experts en getest door professionele atleten als ex-Worldcupskier Didier Cuche en worden verkocht in 30 verschillende landen.

In 2000 brachten Lasse Kjus en Didi Serena hun bevingen over skiën bij elkaar en creëerden op basis daarvan het idee voor een volledige stretch skibroek. Technische gezien was dit een grote uitdaging om met een lichtgewicht stretch materiaal toch de juiste functionele eigenschappen te behalen. Na veel onderzoeken en testen was het gelukt en bracht KJUS in seizoen 03/04 zijn eerste geperfectioneerde 2-way-stretch skibroek uit.

KJUS sportkleding

De doelstelling om een 4-way stretch broek te maken met zowel licht gewicht als hoge kwaliteit kwam in 2004. In dit zelfde jaar bracht KJUS ook het eerste Formula jacket op de markt. Het Formula jacket heeft vanwege zijn dunne en lichte constructie een optimaal comfort en werd ook meteen een nieuw standaard in de eisen voor de bewegingsvrijheid.

KJUS versterkt elk jaar zijn positie op de markt door de breedte van hun visie. Met de exclusieve 4-way stretch stoffen, innovatieve lichtgewicht en soft shell concepten richt het sportmerk zich op het voldoen in alle behoeften van skiërs. Bezoekt u de showroom van Buitensport Four Seasons voor de mooie collectie van het merk.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE KJUS COLLECTIE

Bekijk al onze producten in onze winkel