INLINE-SKATING

Welke skater ben jij?

Ben je niet weg te slaan bij de halfpipe met jouw skates of ga je liever voor afstanden en snelheid? Het verschil tussen skeeleren en skaten is de afgelopen jaren steeds kleiner geworden. Toch is er een groot verschil in skates. Hoewel stunt skaten en lange afstand skeeleren duidelijk van elkaar verschillen, is er ook een grijs gebied ontstaan dat is recreatie skaten ofwel inline skates.

Welk type skate past het beste bij jou?

De type skates zijn divers en te onderscheiden in wendbaarheid en snelheid. Wat voor jou belangrijk is, bepaal je zelf. Wil je graag deskundig advies in welke skates het best bij jouw passen. Dat kan bij ons in de winkel Buitensport Four Seasons. Wij hebben een ruim assortiment aan skates en bescherming voor jouw stunts.

Inline skates

Skate jij graag een rondje door het park of door de stad? Kies dan voor inline skates ze zijn wendbaar en snel tegelijk. De hoge schoen geeft tijdens het skaten veel stabiliteit, het geeft jou de zekerheid om de weg op te rollen.

Skeelers

Wil jij snelheid? Dan kies je, voor grotere wielen! De skates leveren meer vermogen om beter te kunnen accelereren. Zodra je opgang ben is het grote voordeel dat je de snelheid kan vasthouden.

Stunt skates

Ben jij het meest te vinden op de halfpipe? Zijn Grinds, flips en grabs zomaar een paar acties die jij op jouw skates maakt? Stevige buitenschoen en comfortabele binnenschoenen zorgen voor stabiliteit. De grind plates en het frame met grind-gedeelte in het midden, helpen jou bij de stunts.

K2 & Rollerblade inline skates

Voordelen van skaten

Skaten het is leuk om te doen en zeer geschikt is om af te vallen en fit te worden/blijven.

Het zal je verbazen hoeveel voordelen er bij skaten zijn! Het maakt je hoofd leeg en geeft ontspanning op een verrassende manier. Skaten geeft endorfine af in je lichaam bekend als het “gelukshormoon“. Het skaten helpt ook je buik, bil en beenspieren strakker worden.

EEN GREEP UIT ONZE FITNESS COLLECTIE

Vind meer inline-skating bij ons in de winkel.

Zolang de voorraad strekt.