Als je gaat hardlopen is het erg belangrijk om dit met goede hardloopschoenen te doen. Deze schoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Net als elke hardloper is ieder model hardloopschoenen verschillend. In de winkel van Buitensport Four Seasons kun je de beste schoenen aanmeten van hoogwaardige merken als Asics, Brooks en Saucony.

Bij ons  ben je aan het juiste adres voor de aankoop van jouw nieuwe running schoenen.

Kom je in de winkel, neem (eventueel) jouw oude hardloopschoenen mee en laat je door onze adviseurs  deskundig adviseren. We doen een voeten check in combinatie met een afdruk van jouw voeten. Zo kunnen we een goede analyse maken van jouw looppatroon en daar de juiste schoen bij adviseren.

We hebben een uitgebreide collectie running en trail schoenen van de merken:

Hardloop

Om je outfit compleet te maken hebben we ook kleding van Li-Ning, Rohnisch, Asics in ons assortiment. Deze merken weten zich te onderscheiden door de mooie belijning, frisse kleuren en fijn draagbare functionele materialen.

Nieuwsgierig geworden naar meer?
Kom langs in Duiven om onze totale collectie te bekijken.

We are ON, bij ons in de winkel

Zachte landing en een stevige afzet; dit is de kern van het concept achter de baanbrekende runningschoenen van On. Een radicale ontwikkeling, On’s technologie combineert de voordelen van een zacht dempende trainingsschoen en het directe snelle gevoel van een wedstrijdschoen. Vergelijk het als het zachte landen op het strand, maar met de directe afzet die je ervaart op een atletiekbaan.

Het geheim van deze demping zit hem in de On “Clouds”. Eigenlijk zijn het holle “pods” in de zool van de schoen die zowel verticale- als horizontale demping bij de landing geven en er vervolgens voor zorgen dat je een dynamische c.q. krachtige afzet kan ontwikkelen. Met als resultaat een snel, licht, en dynamische loopgevoel.

 

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE HARDLOOP COLLECTIE

Een greep uit ons assortiment
Zolang de voorraad strekt.