F.A.Q.

Ruilen

Uiteraard kunt u het artikel binnen 8 dagen ruilen in onze winkel in Duiven.

Bedrijfsgegevens

Buitensport Four Seasons
Cartograaf 86
6921 EZ Duiven
Telefoon: +31 (0)26-3116017

E-mail info@buitensportfourseasons.nl

Verzendkosten

Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis met DPD-pakketservice verzonden binnen Nederland. Voor bestellingen onder de € 50,00 wordt €4,95 verzendkosten gerekend. Wilt u meer weten over de verzendkosten en -mogelijkheden bij Buitensport Four Seasons? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Levering

Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 5 werkdagen te laten bezorgen. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op.

Ophalen in de winkel

Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in onze winkel.
Adres:
Cartograaf 86,
6921 EZ Duiven.

Verkeerd product geleverd

Ondanks dat wij met grote zorg omgaan met onze artikelen, kan het helaas voorkomen dat wij niet het juiste leveren. Wij verzoeken u binnen 14 dagen na levering contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl. Wij zullen er voor zorgen dat het juiste product zo spoedig mogelijk wordt nageleverd. De gemaakte kosten van het retour sturen zullen worden vergoed door Buitensport Four Seasons.

Incomplete bestelling

Ondanks dat wij met grote zorg omgaan met uw bestelling, kan het helaas voorkomen dat een bestelling incompleet geleverd wordt. Wij verzoeken u binnen 14 dagen na levering contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het ontbrekende product(en) zo spoedig mogelijk worden nageleverd. De kosten van het nasturen zijn voor Buitensport Four Seasons.

Beschadigde bestelling

Voordat wij uw bestelling versturen, worden alle producten bekeken op zichtbare beschadigingen. Ondanks deze grote zorg tijdens het klaarmaken van uw bestelling en versturen met een betrouwbare pakketservice, kan het helaas voorkomen dat uw bestelling beschadigd is. Wij verzoeken u binnen 14 dagen na levering contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl. Mocht de verpakking beschadigd zijn, dan vernemen wij dit ook graag. Het meesturen van foto’s helpt ons de meest geschikte en snelle oplossing voor u te vinden. De gemaakte kosten van het retour sturen en de kosten van het nasturen zullen worden vergoed/betaald door Buitensport Four Seasons.

Overige klachten

Heeft u overige klachten? Dan verzoeken wij u contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl.

Garantie

Op de door Buitensport Four Seasons  geleverde producten bestaat een garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn artikelen geleverd wordt. De mate van garantie verschilt per artikel. De garantietermijn wordt gesteld door de fabrikant en gaat in op de datum van levering. De garantie op een artikel vervalt wanneer een artikel kapot is gegaan door slijtage, ondeskundig of onjuist gebruik. Als u denkt dat u aanspraak kunt maken op de garantie van een artikel, of hebt u een vraag over de garantietermijn van een artikel neem dan contact op via telefoonnummer 026-3116017 of via webshop@buitensportfourseasons.nl

Is Buitensport Four Seasons ook toegankelijk voor rolstoelen?

Met een rolstoel kunt u zonder problemen winkelen bij Buitensport Four Seasons. Ook hebben wij een lift.

Kan ik met mijn camper goed terecht op jullie parkeerplaats?

Buitensport Four Seasons  heeft meer dan genoeg parkeerruimte die ook geschikt is voor campers.

Kan ik ook betalen met VVV cadeaubonnen?

Met een VVV Cadeaubon (voorheen VVV Irischeque) kunt u bij ons alle aankopen eenvoudig afrekenen. Let er wel op dat u de gehele waarde van de bon gebruikt, want u krijgt geen geld terug.

Uiteraard kunt u bij ons ook betalen met onze eigen Buitensport Four Seasons  cadeaubonnen Mocht u niet de gehele waarde van deze bon besteden, dan ontvangt u het restant in Buitensport Four Seasons  cadeaubonnen. Kleinere bedragen ontvangt u wel contact terug.

Hoe lang is mijn cadeaubon van Buitensport Four Seasons geldig?

Een cadeaubon van Buitensport Four Seasons is onbeperkt geldig en niet in te wisselen voor contant geld.

Accepteert Buitensport Four Seasons ook creditcards?

Wij accepteren creditcards van Visa en Mastercard. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard pinnen en contant afrekenen.

Zijn jullie ook op zondag geopend?

Wij zijn elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur

Tot wanneer kan ik mijn ski’s of snowboard aanbieden voor onderhoud?

Bij Buitensport Four Seasons kunt u ski`s of snowboards voor onderhoud aanbieden van 15 september tot 1 mei.

Zorg dus dat u op tijd bent!