Comfort boven stijl | wandelbroek

De wandelbroek is één van de meest slijtvaste broeken van de afgelopen 200 jaar. En dat hebben ze bewezen door ook in de stijl consequent te blijven. Maar waarom zou je denken? Iedereen wil er toch op vooruit in stijl en comfort? Dat klopt, de comfort is dan ook zeer zeker verbeterd. Er zijn steeds meer merken met hoogwaardige technische stoffen en ook de bestaande merken als Fjäll Räven en Jack Wolfskin hebben niet stil gezeten. En hoe zit het nu met de stijl? Met ruim 200 jaar aan wandelbroeken specialisatie, kunnen we met een gerust hart stellen, dat je niet aan de stijl moet twisten van de ideale wandelbroek. Dus laat de afritsbroeken met weinig vorm maar komen, het scheelt een hoop ongemakken tijdens de wandeltocht.

Welke wandelbroek past het beste bij jou?

De keuze uit wandelbroeken is divers. Ieder merk heeft zijn eigen voordelen. Dat uit zich in: pasvorm, materiaal, techniek en slijtvastheid. Dat er voldoende keuze is aan wandelbroeken staat voorop, maar welke past nu het best bij jou? Natuurlijk is het lastig om daarin een keuze te maken. Hierbij de drie bekendste merken op een rijtje:

  • Schöffel

    Het merk is uniek door de ruime maatboog aan wandelbroeken. Met meer dan 60 maten in lengte en breedte is er voor iedereen gegarandeerd de perfecte pasvorm te vinden. Het merk bestaat al sinds 1804 en is nog altijd een familiebedrijf in Duitsland. Het merk is sterk in vakmanschap. De broeken zijn water- en vuilafstotend, snel drogend en elastisch. De elasticiteit geeft jou de optimale bewegingsruimte tijdens jouw wandeltocht.

  • Maier

    Alles behalve gewoon. Bij Maier moet het gewoon goed zijn. De wandelbroekmaten zijn er voor zowel lengte als breedte, een uitgebreide pasvorm. Het materiaal is sneldrogend, voert de warmte gemakkelijk af en heeft een comfortabele pasvorm. Maier produceert al jarenlang outdoorkleding en is een echte specialist in kwaliteit en pasvorm.

Maier | wandelbroek
  • Fjällräven

    Het idee achter Fjällräven begon meer dan 50jaar geleden. Het inspireren van mensen om de wildernis in te trekken. De wandelbroeken zijn gemaakt van technische materialen, om zo te kunnen overleven in de wildernis. De stof is vervaardigd uit 65% polyester en 35% katoen. Dankzij de toepassing van Greenland Wax is de stof aanpasbaar aan alle klimaten. Met het juiste onderhoud gaat deze stof langdurig mee en zal deze je tijdens alle soorten avonturen vergezellen.

De voordelen bij Buitensport Four Seasons

De winkel staat voor een groot assortiment aan outdoor producten. Met o.a. meer dan 500 modellen aan wandelschoenen en ruim 100 modellen aan wandelbroeken geven wij juist de keus aan jou. Naast keus geven wij je graag persoonlijk en deskundig advies in onze winkel.

Vergeet niet, een wandelbroek moet je voelen, comfort boven stijl!