Categorie AB-wandelschoenen

De categorie AB-wandelschoenen zijn, in tegenstelling tot de wandelschoenen in categorie A, hoger en aan de bovenkant extra stevig gemaakt. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er minder snel zand of steentjes in de schoenen terecht kan komen. Tevens zorgt de hoogte van de wandelschoenen voor extra stabiliteit en steun aan je enkels. Hierdoor voorkom je door je enkels te gaan of ze te zwikken. Tegelijk verminderd het vermoeide voeten, doordat de voeten minder moeite hoeven te doen om recht af te wikkelen. Wel zo prettig om te weten als je van plan bent om flink wat kilometers te gaan maken. Deze categorie wandelschoen is tevens waterbestendig te verkrijgen door middel van GTX. 

Bij  Buitensport Four Seasons vind je natuurlijk een ruim aanbod aan categorie AB-wandelschoenen. Ons aanbod bevat verschillende modellen en designs van topmerken, zoals: Meindl, Lowa, Hanwag, etc.

Kom langs in onze winkel en probeer zelf de wandelschoenen uit!

Een groot voordeel van Buitensport Four Seasons is dat er keuze is uit meer dan 500-modellen wandelschoenen.

wandelschoenen Buitensport Four Seasons
Hallux valgus comfort zone

Hallux valgus

hoge wandelschoenen

Voor ons is het belangrijk dat de categorie AB-wandelschoen goed om je voeten passen. Een goede pasvorm zorgt voor meer loopplezier. Door middel van de voetmeting zijn onze collega’s nog beter in staat om te bepalen welk type wandelschoen de beste steun geeft aan jou. Daarnaast wordt er gelet op je loopgedrag, dat is tevens belangrijk bij het vinden van de juiste wandelschoenen en eventueel inlegzolen voor jou. Dit om op de lange termijn zoveel mogelijk blessures te voorkomen.

lage wandelschoenen bij Buitensport Four Seasons

Test de categorie AB-wandelschoenen, bij ons in de winkel. Met 4500m2 aan winkeloppervlakte is er genoeg wandelvrijheid om je wandelschoenen te testen. Tevens is er een brug aanwezig op onze schoenenafdeling waarmee de wandelschoenen getest kunnen worden tijdens het dalen.

Voordelen

  • Extra steun

  • Waterbestendigd bij Gore-Tex

  • Minder snel zand/steentjes in de wandelschoenen

Kom gezellig langs bij Buitensport Four Seasons en neem hier de tijd voor het kopen van nieuwe wandelschoenen. Het is belangrijk dat je goed past en uitprobeert. Pas je wandelschoenen wat later op de dag want dan zijn je voeten wat meer opgezwollen en vermoeider. Neem eventueel je oude wandelschoenen mee. Aan de slijtage kunnen onze deskundige collega’s zien wat jou loopgedrag is.

Tot ziens bij Buitensport Four Seasons!

Kom naar onze winkel

Contact

Een greep van onze outdoormerken