De meest soepele wandelschoenen: categorie A-wandelschoenen!

Bij Buitensport Four seasons vind je een ruim aanbod in categorie A-wandelschoenen. De wandelschoenen zijn licht van gewicht, soepel en laag van model. De zolen hebben een goede afwikkeling en hebben optimale demping.  We hebben diverse merken wandelschoenen: Lowa (o.a. de Vierdaagse wandelschoen), Meindl, Hanwag, Salomon, etc. Deze categorie A wandelschoenen zijn ideaal voor wandelingen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse en bijvoorbeeld stedentrips. Voor ruig/oneffen terrein is het beter een schoen uit een andere categorie te kiezen. 

Wij hebben categorie A-wandelschoenen zowel voor dames als heren in een groot aantal modellen. Er is dus altijd een wandelschoen die het best bij jouw voeten past.

Tip van onze collega’s: Pas je wandelschoenen later op de dag!

wandelschoen dames en heren
lage wandelschoenen

Onze collega’s helpen je graag met deskundig advies. We begrijpen dat het lastig kan zijn om te beslissen welke wandelschoenen geschikt zijn voor jou. Daarom maken wij gebruik van de voetmeting. Op die manier brengen wij meteen jouw voeten in kaart. Daarnaast is er genoeg ruimte in de winkel om de wandelschoenen uit te proberen. Er is zelfs een bruggetje aanwezig om het dalen te testen. Mocht blijken dat er wat meer steun nodig is dan kun je kiezen voor speciale inlegzolen. Op deze manier kun je zelfs met verschillende typen voeten (platvoeten, holvoeten) vele kilometers maken.

Leki wandelstokken
wandelschoenen Buitensport Four Seasons

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of je bent een beginner, dat maakt voor ons niets uit! Onze collega’s hebben voor iedereen passend advies. Met een keuze uit ruim 500 modellen wandelschoenen in verschillende categorieën (categorie A, categorie AB, categorie B en categorie BC) hoeft niemand met lege handen naar huis.

Kom naar onze winkel en ervaar zelf welke wandelschoenen het best bij jouw voeten passen. Het is belangrijk om hiervoor de tijd te nemen, want zeg nou zelf: wandelschoenen koop je niet voor even, maar voor flink wat kilometers!

Kom naar onze winkel

Contact

Een greep van onze merken