Zwem kleding2018-08-30T16:28:06+00:00

ALLES VOOR

ZWEMMEN

Een sportief badpak voor de dames, voor de heren een zwemshort  en natuurlijk hebben wij voor de kids zwemkleding.

Ben je op zoek naar zwemaccessoires zoals badmuts of zwembril je kunt het zo gek niet verzinnen en wij hebben het in huis.

De voordelen van sportzwemkleding.

Wat je zoekt in goede zwemkleding is niet voor iedereen hetzelfde. De beste zwemkleding moet een hoge kwaliteit hebben. Welke dat zijn kan voor iedereen verschillen. Toch zijn er een paar punten die terug komen.

  • 100% chloorbestending
  • Topmerken
  • Kwaliteit
  • Keus

Als je veel aan zwemsport doet herken je het ongetwijfeld, de snelle slijtage van je zwemkleding.

Dat kan soms al gebeuren na enkele weken. Dat is natuurlijk erg vervelend en weinig aan te doen. Of toch wel? Zwemkleding bevat over het algemeen elastine dat zorgt voor een prettige pasvorm en soepele zwemkleding. Hetzelfde stofje kan alleen slecht tegen chloor na 30uur zwemplezier wordt het al aangetast.

Wat is het grote voordeel van sport zwemkleding?

De zwemkleding is van goede kwaliteit en veelal 100% chloorbestending. Dat betekent gegarandeerd meer zwemplezier.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: