/Zaalvoetbal
Zaalvoetbal2018-08-30T13:00:00+00:00

Alles wat je moet weten over zaalvoetbal.

Kan jou conditie een upgrade gebruiken? Dan is zaalvoetbal misschien iets voor jou.

De tijd van het spel is korter dan bij veldvoetbal en het spel vereist wel meer van je conditie. De kortere afstanden zorgen ervoor dat je lichaam meer inspanning moet verrichten. Je kunt het vergelijken met een intervaltraining.

“Zaalvoetbal kan je helpen om fitter te worden voor veldvoetbal.”

Begint natuurlijk met de ondergrond. Bij veldvoetbal speel je op een zachtere ondergrond dan bij zaalvoetbal. Er is daardoor minder demping. Het spel heeft meer tempo en als speler moet je daar makkelijk op in kunnen spelen. Goede zaalvoetbalschoenen helpen jou daarbij.

Zaalvoetbalschoenen moeten voorzien zijn van:

“Stevige hakken en een soepele voorvoet.”

De stevige hakken beschermen je tegen het verzwikken van je enkels, door de stroeve vloer. Voor een snellere afzet is een soepel voorvoet belangrijk. Een soepele voorvoet betekent niet dat er ruimte is bij de voorvoet. De zool is flexibel zodat je voorvoet soepel kan bewegen.

Wil je goed advies welke zaalvoetbalschoenen het beste bij jou voeten passen? In onze winkel helpen wij je graag met deskundig advies. Voor ons is het belangrijk jouw sportplezier te vergroten. Met speciale meetapparatuur kunnen wij jouw loopgedrag in kaart brengen. Dat helpt jou de kans op blessures te verkleinen.

Qua spelregels zijn er een aantal verschillen waaronder:

Een groot verschil met veldvoetbal is het feit dat er bij zaalvoetbal onbeperkt mag worden gewisseld.

“5 basis- en 4 wisselspelers.”

Intrappen in plaats van ingooien, terugspelen op de keeper is niet toegestaan* en minder fysiek contact.

*tenzij de bal over de middellijn is geweest, de tegenstander de bal heeft gehad of de bal uit is geweest.

Wil je meer weten over zaalvoetbal? Kom dan bij ons in de winkel wij helpen jou graag op weg.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Gratis parkeren

Een kleine greep uit onze collectie.

Vind meer zaalvoetbal bij ons in de winkel.

Zolang de voorraad strekt.

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: