/Wintersport
Wintersport2018-12-03T15:13:04+00:00

Al meer dan 30 jaar is Buitensport Four Seasons specialist op het gebied van wintersport. Zo hebben we een ruim assortiment en bieden we deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University.

Een greep van onze wintersportmerken

We hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken.

Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken is. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier (zonder pijnlijke voeten).

Ook voor een ski outfit ben je bij ons aan het juiste adres voor jong en oud voor dames heren en kinderen kunnen we jou aan de juiste spullen helpen. In alle prijsklasse kun je bij ons terecht voor zowel snowboarden als skiën als wandelen of langlaufen hebben we de juiste kleding. Ook voor gewoon lekkere winterkleding staan we graag voor je klaar.

Jouw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vind je een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, sport- en lifestyle-artikelen. Lees hier jouw voordelen:

  • Keuze uit ruim 50 topmerken

  • Elke dag geopend

  • Persoonlijk advies

  • Voelen, beleven en zien

  • Ontmoetingsplek met een kopje koffie

  • 4500 m² aan sport artikelen

Bekijk al onze producten in onze winkel