Winterboots2018-11-30T11:02:46+00:00

Winterboots nodig? Bij Buitensport Four Seasons hebben we snowboots en winterlaarzen voor koude en gure winterdagen zoals we die in Nederland kennen, maar ook om te gebruiken in de wintersportgebieden waar dan ook ter wereld.

Zo heeft het merk Olang snowboots en laarzen ontwikkeld die bestand zijn tegen sneeuw, wind en koude temperaturen. Een combinatie van Italiaans design, uitgebreide kennis en een sterke passie voor schoenen, maakt elk paar tot een unieke aankoop. Van dit merk hebben we een grote collectie opgenomen in ons assortiment. Maar uiteraard we voeren ook de merken Luhta, Sorel en Icepeak in onze winkel.

Naast een uitgebreide collectie snowboots hebben we ook stoere leren winterlaarzen van onder meer Meindl, Hanwag en Olang. Om het assortiment helemaal compleet te maken hebben we ook winter wandelschoenen van Lowa, Meindl en Hanwag in ons assortiment. Door de sterke en waterbestendige materialen, diepe profielen en warme voeringen zijn snowboots en winterlaarzen populair in alle winterse gebieden. Kom passen en beleven in onze grote schoenenafdeling op de eerste etage.

Onze winterboots merken: Sorel, Meindl, Olang, Bergstein, Hanwag, Lutha en Icepeak.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Keuze uit ruim 50 topmerken

  • Elke dag geopend

  • Deskundig advies

  • Innovatie en trends laat je inspireren in de winkel

  • Gratis parkeren

Bekijk al onze producten in onze winkel