/Wandelsokken
Wandelsokken2018-08-30T11:52:39+00:00

Sportsokken zij beschermen jou voeten Sokken beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Door intensief te sporten ga je natuurlijk zweten een goede sportsok absorbeert het zweet niet, maar zorgt ervoor dat je voet goed ventileert.

Bij Buitensport Four Seasons hebben wij een uitgebreid assortiment aan sportsokken. Voor de wintersport, wandelsport, running, en nog veel meer. Ons assortiment bestaat alleen uit de beste kwaliteit merken als Falke en Icebreaker.

WAT JE WIL WETEN OVER SPORTSOKKEN.

Blijft de sok vochtig dan is de kans op het krijgen van blaren en irritaties groter. Als oplossing hebben sommige sportsokken een dubbele laag. De sok verkleint hierdoor de kans op blaren en irritaties.

Sportsokken beschermen jou niet alleen tegen kou en vocht, de nieuwste technologie zorgt er ook voor dat ze bijdragen aan jouw looptechniek. Je kunt hierbij denken aan hardloop sokken met een demping voor een zachtere landing.

FALKE Ergonomic Sport System is een voorloper wanneer het om sportkleding gaat, zij steunt op drie pijlers; kwaliteit, oprechtheid en betrouwbaarheid.
Zo wordt in de wandelsokken veel merinowol en polypropeen gebruikt waardoor de voeten ten alle tijden warm blijven maar die de sok ook duurzaamt maakt. FALKE selecteert deze grondstoffen allen zelf om de kwaliteit en comfort te kunnen waarborgen.
Naast sokken produceert FALKE ook functioneel ondergoed en sportkleding die niet alleen comfortabel zitten maar ook een thermische functie hebben. De collecties bestaan ieder seizoen weer uit veelzijdige designs van de beste kwaliteit.
In lijn met de hoge kwaliteitsstandaard wordt elk artikel die de productie-afdeling verlaat, gecontroleerd door tien paar handen. Dat is de betrouwbaarheid waar FALKE voor staat.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: