/Wandelsokken
Wandelsokken2018-11-30T13:44:35+00:00

Sportsokken ze beschermen jouw voeten Sokken beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Door intensief te sporten ga je natuurlijk zweten een goede sportsok absorbeert het zweet niet, maar zorgt ervoor dat je voet goed ventileert.

Bij Buitensport Four Seasons hebben we een uitgebreid assortiment aan sportsokken. Voor de wintersport, wandelsport, running, en nog veel meer. Ons assortiment bestaat alleen uit de beste kwaliteit merken als Falke en Icebreaker.

OUTDOOR

WAT JE WIL WETEN OVER SPORTSOKKEN.

Blijft de sok vochtig dan is de kans op het krijgen van blaren en irritaties groter. Als oplossing hebben sommige sportsokken een dubbele laag. De sok verkleint hierdoor de kans op blaren en irritaties.

Sportsokken beschermen jou niet alleen tegen kou en vocht, de nieuwste technologie zorgt er ook voor dat ze bijdragen aan jouw looptechniek. Je kunt hierbij denken aan hardloop sokken met een demping voor een zachtere landing.

FALKE Ergonomic Sport System is een voorloper wanneer het om sportkleding gaat, ze steunt op drie pijlers; kwaliteit, oprechtheid en betrouwbaarheid.
Zo wordt in de wandelsokken veel merinowol en polypropeen gebruikt waardoor de voeten te allen tijde warm blijven maar die de sok ook duurzaam maakt. FALKE selecteert deze grondstoffen allen zelf om de kwaliteit en comfort te kunnen waarborgen.
Naast sokken produceert FALKE ook functioneel ondergoed en sportkleding die niet alleen comfortabel zitten maar ook een thermische functie hebben. De collecties bestaan ieder seizoen weer uit veelzijdige designs van de beste kwaliteit.
In lijn met de hoge kwaliteitsstandaard wordt elk artikel die de productie-afdeling verlaat, gecontroleerd door tien paar handen. Dat is de betrouwbaarheid waar FALKE voor staat.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE OUTDOORCOLLECTIE

Een greep uit ons assortiment
Zolang de voorraad strekt.