/Wandelschoenen
Wandelschoenen2018-08-30T11:48:43+00:00

Wandelschoenen

Wandelschoenen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs kopen? Dat doet je bij Buitensport Four Seasons in Duiven. Wij hebben de grootste wandelschoenen collectie van Nederland. Zo hebben wij een ruim aanbod wandelschoenen variërend van lichte, soepele of robuuste bergschoenen van bekende merken als Meindl, Hanwag en Lowa. Welke schoen jij koopt, hangt af van hoe je deze wil gebruiken. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze ervaren specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Daarbij kijken ze altijd naar jouw persoonlijke situatie. Bezoekt jij snel onze winkel voor de beste wandelschoenen. Onze specialisten meten jouw de beste schoenen aan. De beste wandelschoenen koopt je dus bij de specialist.

Wandelschoenen kopen bij de specialist

Of je nu een fanatiek wandelaar bent of liever recreatief wandelt, in de prachtige en overzichtelijk winkel van Buitensport Four Seasons vind je voor iedere wandeling geschikte wandelschoenen. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kunt je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij hebben de overtuiging dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden. Wacht dus niet langer en bezoek onze winkel om de mooiste wandelschoenen aan te meten. Wij zijn jouw graag van dienst.

Jouw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vindt je een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey-artikelen. Lees hier uw voordelen:

  • 4500 m² aan buitensport artikelen
  • Uitsluitend topmerken

  • Elke dag geopend
  • Uit voorraad leverbaar

Ik koop mijn wandelschoenen bij Buitensport Four Seasons

In ons assortiment vind jij werkelijk de prachtigste wandelschoenen. Of jij nu in de Nederlands natuur gaat wandelen of in de Oostenrijkse bergen; voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel in Duiven. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: