Thermokleding2018-10-12T17:22:32+00:00

ALLES VOOR
EEN FANTASTISCHE
SKIVAKANTIE

Buitensport Four Seasons heeft al sinds de opstart van de winkel thermokleding, technische onderkleding en thermo-ondergoed in het assortiment. Naast een enorme keus aan thermoshirts en thermobroeken kun je bij ons ook terecht voor sportondergoed van bekende merken als Craft, Falke, Bergans of Norway, Icebreaker, Columbia  of  Tenson. Zoals je merkt een enorme collectie.

Wat is  thermo-ondergoed?
Thermo-ondergoed is gemaakt van synthetische materialen of merino wol. Het heeft als functie het warm houden of het verkoelen van het lichaam, terwijl er zweet wordt afgevoerd. In de winter draag je thermo-ondergoed om je warm te houden als het koud is. Jouw lichaam blijft zo beter beschermd tegen de kou. In de zomer draag je vooral thermokleding om af te koelen en zweet snel af te voeren.

Hoe werkt thermokleding?
Thermo ondergoed  is in staat om de bestaande lichaamswarmte goed vast te houden. De stilstaande lucht tussen jouw huid en het ondergoed is door het lichaam makkelijk op temperatuur te houden, zodat het je minder moeite kost om warm te blijven. Hoe dikker het materiaal, des te meer lucht er wordt vastgehouden en hoe warmer het is. Hoe dunner en strakker des te sneller zweet kan worden afgevoerd.

Thermokleding bij Buitensport Four Seasons
Thermokleding is er in verschillende soorten en maten. Merken als Craft, Falke, Columbia en Tenson maken veelal gebruik van synthetische materialen die bedoeld zijn om in te sporten als het buiten koud is. Deze kleding varieert in dikte en pasvorm, zodat er voor iedere situatie het beste thermo-ondergoed gekocht kan worden. Andere merken, zoals  Bergans of Icebreaker, maken thermokleding van merinowol. Dit is een natuurlijk product van het merinoschaap. Het draagt heel fijn en kriebelt niet. Deze thermokleding is geschikt om iedere dag te dragen als je behoefte hebt aan extra warmte, maar kan ook tijdens de wintersportvakantie erg comfortabel zijn.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: