Snowboards2018-11-09T17:27:32+00:00

Trotseer jij deze winter de bergen met jouw snowboard? Dan heeft Buitensport Four Seasons precies wat jij nodig heb. Wij hebben een ruim assortiment aan snowboards met gave graphics, de juiste snowboardbindingen en natuurlijk goed passende snowboardschoenen zodat jij je kan onderscheiden op de piste. In onze boardshop is zelfs aan de jeugdige snowboarder gedacht, zodat ook kids kunnen zonder problemen van de piste afdalen.

Over het snowboard
Tom Sims bouwde het eerste “skiboard” in 1963, waarmee de fundering voor het snowboarden werd gelegd. De scene ontwikkelde zich rond de legendes Shawn Farmer en Chuck Barfoot, om er maar een paar te noemen. In 1976 werd het Burton Snowboard van wereldklasse geboren. Het opende deuren voor de boardsport scene zoals we die vandaag de dag kennen. Snowboarden werd hiermee een levensstijl, beïnvloed door Tom Sims en Jake Burton. De perfecte setup voor uw stijl is zeer belangrijk voor eindeloos plezier op de berg! Bij Buitensport Four Seasons  houden we van en leven we volgens deze levenswijze die van generatie op generatie is overgebracht.

Van freeriden tot jibben
Freestyle snowboards zijn de basis voor park, pipe en all-mountain rijden. Een echt park wapen valt op door z’n korte en zachte constructie. Deze configuratie geeft jouw meer flexibiliteit en pop. Om te voorkomen dat uw board op de kanten hapt hebben deze boards vaak een rocker shape, waardoor u grote kickers met gemak aankunt. Het ultieme pipe board is ietwat harder, wat zorgt voor meer stabiliteit bij kickoffs en inruns. Als je niet alleen park en pipe rijd is een all-mountain board een perfect alternatief. Deze boards combineren de beste eigenschappen van zowel park als pipe boards. Freeride snowboards voelen zich het meest thuis op ongerepte pistes, steile bergen en geïsoleerde pieken. Ze hebben een lage flex, wat ze relatief stijf maakt. Of je nu kiest voor camber of rocker; dit board zal jouw bijstaan op steile en technisch uitdagende terreinen.

Bindingen en Boots
Zodra jij jouw perfecte snowboard heb gevonden is het tijd om op zoek te gaan naar de juiste bindingen en boots. Jouw keuze hangt voor een groot deel af van de rijstijl van uw voorkeur. Zachte bindingen en boots zijn het meest geschikt voor freestyle, aangezien ze jou meer manoeuvreerbaarheid bieden voor tricks. Freeriden vraagt om hardere snowboardboots en bindingen, die jou meer support bieden en helpen zelfs de hoogste klif-drop met gemak te nemen.

Ook snowboards hebben hulp nodig
Er zijn veel belangrijke service artikelen die ervoor zorgen dat jouw snowboard jaren mee kan en voorbereid is op elke situatie. Denk hierbij aan wax, tools en reserveonderdelen. We hebben een grote selectie tuning-gadgets om ervoor te zorgen dat jouw snowboard de aandacht krijgt die het verdiend.

Bij ons vind je snowboard merken van Nitro, Nidecker, Flow, K2, Salomon, Bataleon, Drake, Northwave en Deeluxe.

Jouw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vind je een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, sport- en lifestyle-artikelen. Lees hier jouw voordelen:

  • Keuze uit ruim 50 topmerken

  • Elke dag geopend

  • Persoonlijk advies

  • Voelen, beleven en zien

  • Ontmoetingsplek met een kopje koffie

  • 4500 m² aan sport artikelen

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: