/Snowboard
Snowboard2018-10-12T15:07:14+00:00

Snowboard kopen? In het geval je tijdens de winter de bergen met een snowboard trotseert, biedt Buitensport Four Seasons in Duiven precies wat jij nodig hebt. Wij hebben namelijk een ruim aanbod met snowboards met gave graphics, de juiste snowboardbindingen en natuurlijk goed passende snowboardschoenen zodat jij je kan onderscheiden op de piste. In onze boardshop is zelfs aan de jeugdige snowboarder gedacht, zodat ook kinderen zonder problemen van de piste kunnen afdalen. Bij ons vind je de merken Nitro, Nidecker, Flow, Bateleon, Salomon, Northwave, Drake en Da Kine. Bezoek onze uitgebreide winkel om inspiratie op te doen. Onze ervaren specialisten kunnen jouw daar altijd het juiste advies bij geven. Daarnaast kijken ze altijd naar jouw persoonlijke situatie. Jouw nieuwe snowboard koop je bij de specialist.

Snowboard kopen bij de specialist

Bij Buitensport Four Seasons kun je terecht voor verschillende types snowboarden. Freestyle snowboards zijn de basis voor park, pipe en all-mountain rijden. Een echt park wapen valt op door z’n korte en zachte constructie. Deze configuratie geeft jou meer flexibiliteit en pop. Freeride snowboards voelen zich het meest thuis op ongerepte pistes, steile bergen en geïsoleerde pieken. Ze hebben een lage flex, wat ze relatief stijf maakt. Zodra je jouw perfecte snowboard hebt gevonden is het tijd om op zoek te gaan naar de juiste bindingen en boots. Jou keuze hangt voor een groot deel af van de rijstijl van jouw voorkeur. Zachte bindingen en boots zijn het meest geschikt voor freestyle, aangezien ze je meer manoeuvreerbaarheid bieden voor tricks. Freeriden vraagt om hardere snowboardboots en bindingen, die jou meer support bieden en helpen zelfs de hoogste klif-drop met gemak te nemen.

Wij hebben keus uit verschillende topmerken:

Flow, Nitro, Nidecker, Salomon, Drake, Nitro, Da Kine, Northwave, Deeluxe, Bataleon en Dainese.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Keuze uit ruim 50 topmerken

  • Elke dag geopend

  • Deskundig advies

  • Innovatie en trends laat je inspireren in de winkel

  • Gratis parkeren

Ik koop mijn snowboard bij Buitensport Four Seasons

Er zijn veel belangrijke service artikelen die ervoor zorgen dat jouw snowboard jaren mee kan en voorbereid is op elke situatie. Denk hierbij aan wax, tools en reserveonderdelen. We hebben een grote selectie tuning-gadgets om ervoor te zorgen dat jouw snowboard de aandacht krijgt die het verdient. Bezoek daarom onze avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats.

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: