Skihelmen2018-12-07T10:30:49+00:00

Skihelm

Het wintersportseizoen is al begonnen; kriebelt het al? Als moderne wintersporter ga je natuurlijk de piste niet af zonder een goede skihelm. Want wist je dat je bij een afdaling al snel meer dan 50 km per uur haalt? Dan is het wel een prettig idee dat skihelmen bij een val in 85% van de gevallen groot hoofdletsel voorkomen.

Vind meer sportmerken bij ons in de winkel

Bekijk meer wintersportmerken bij ons in de winkel

Bij ons vind je skihelmen met vizier maar ook zonder vizier.

Steeds meer Nederlanders dragen een skihelm op de pistes. In veel landen is een kinderskihelm tot 15 jaar zelfs verplicht en steeds meer verzekeraars stellen het ook voor volwassenen als voorwaarde. We zien het aantal helmdragers dan ook elk jaar toenemen.

De skihelm is onderdeel geworden van een trendy outfit. De bekende wintersportmerken investeren stevig in mooie designs. Er bestaan verschillende soorten ski- & snowboardhelmen: de moulded skihelm en de hardshell skihelm. Deze zijn voor volwassenen én kinderen. Bij Buitensport Four Seasons vind je een zeer uitgebreid assortiment voor dames, heren en kinderen aan skihelmen.

Bij ons vind je helmen van: Atomic, Brunotti, Casco, Giro, Head, HMR, Uvex, Sinner en Salomon.

Jouw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vind je een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, en sportartikelen. Lees hier jouw voordelen:

  • Keuze uit meer dan 50 skihelmen

  • Skihelmen voor dames, heren en kinderen

  • Persoonlijk advies

  • Voelen, beleven en zien

  • Ontmoetingsplek met een kopje koffie

  • 4500 m² aan sport artikelen