ALLES VOOR
EEN FANTASTISCHE
SKIVAKANTIE

Een goede skibril (ook wel een Goggle genoemd) is niet alleen om uw ogen te beschermen tegen de schadelijke UV straling. Ook kan een skibril het verschil maken tussen goed of slecht zicht.  Bij Buitensport Four Seasons vindt u een uitgebreid assortiment aan modellen en merken. Onze medewerkers adviseren u graag welk model het beste bij uw eisen past. In de corner vindt u de skibrillen van Uvex ,Salomon, Atomic , Giro, Adidas, Oakley, Sinner en Brunotti.

Waarom een skibril?
Sinds de opmars van de ski- en snowboard helm is ook de skibril een steeds belangrijker onderdeel van de wintersport uitrusting geworden. Een goed passende combinatie van helm en skibril zit heel comfortabel. Daarnaast sluit een skibril ook veel beter af waardoor u geen last heeft van tocht langs de randen, sneeuw in de bril en beslagen glazen. Bijna alle skibrillen hebben een dubbele lens. Dat wil zeggen: een lens opgebouwd uit twee door middel van foam of siliconen van elkaar gescheiden lenzen. Samen met een anti-fog coating aan de binnenkant van de lens zorgt dit er voor dat een skibril praktisch niet beslaat. Daarnaast zijn de lenzen van skibrillen vaak meer contrast verhogend dan die van een gewone (sport)zonnebril.

Combinatie skibril en helm
Voor het comfort en de veiligheid is het belangrijk dat de skibril en helm goed op elkaar aansluiten. Een te grote bril drukt de helm weg. Dit zit niet lekker en de helm biedt niet meer de optimale bescherming. Een te kleine bril is vooral minder fijn en het ziet er minder mooi uit. Doordat er ruimte tussen de helm en de bril zit, kunt u een koud voorhoofd krijgen. Een skibril en helm van het zelfde merk passen altijd goed op elkaar. Gelukkig passen de meeste recente modellen helmen en brillen bijna allemaal goed op elkaar, ongeacht het merk. Pas voor de zekerheid de skibril samen met de helm.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren