Skibrillen2018-10-29T15:56:17+00:00

Een goede skibril (ook wel een Goggle genoemd) is niet alleen om jouw ogen te beschermen tegen de schadelijke UV straling. Ook kan een skibril het verschil maken tussen goed of slecht zicht.  Bij Buitensport Four Seasons vind je een uitgebreid assortiment aan modellen en merken. Onze medewerkers adviseren jou graag welk model het beste bij jouw eisen past. In de corner vind je de skibrillen van Uvex ,Salomon, Atomic , Giro, Adidas, Oakley, Sinner en Brunotti.

De nieuwste wintersportcollectie vind je nu bij ons in de winkel!

Bij ons vind je skihelmen van: Atomic, Brunotti, Casco, Giro, Head, HMR, Oakley, Sinner, Salomon en Uvex.

Waarom een skibril?
Sinds de opmars van de ski- en snowboard helm is ook de skibril een steeds belangrijker onderdeel van de wintersport uitrusting geworden. Een goed passende combinatie van helm en skibril zit heel comfortabel. Daarnaast sluit een skibril ook veel beter af waardoor je geen last heb van tocht langs de randen, sneeuw in de bril en beslagen glazen. Bijna alle skibrillen hebben een dubbele lens. Dat wil zeggen: een lens opgebouwd uit twee door middel van foam of siliconen van elkaar gescheiden lenzen. Samen met een anti-fog coating aan de binnenkant van de lens zorgt dit er voor dat een skibril praktisch niet beslaat. Daarnaast zijn de lenzen van skibrillen vaak meer contrast verhogend dan die van een gewone (sport)zonnebril.

Combinatie skibril en helm
Voor het comfort en de veiligheid is het belangrijk dat de skibril en helm goed op elkaar aansluiten. Een te grote bril drukt de helm weg. Dit zit niet lekker en de helm biedt niet meer de optimale bescherming. Een te kleine bril is vooral minder fijn en het ziet er minder mooi uit. Doordat er ruimte tussen de helm en de bril zit, kun je een koud voorhoofd krijgen. Een skibril en helm van het zelfde merk passen altijd goed op elkaar. Gelukkig passen de meeste recente modellen helmen en brillen bijna allemaal goed op elkaar, ongeacht het merk. Pas voor de zekerheid de skibril samen met de helm.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Keuze uit ruim 50 topmerken

  • Elke dag geopend

  • Deskundig advies

  • Innovatie en trends laat je inspireren in de winkel

  • Gratis parkeren

Vind meer sportmerken bij ons in de winkel

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: