/Sandalen kids
Sandalen kids2018-08-30T10:45:52+00:00

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Onze collectie sandalen is gevuld met merksandalen als Teva, Olukai, Keen en Meindl

Of je nu in Nederland wandelt of op reis wij hebben voor elk terrein de juiste sandalen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Bezoek jij daarom snel onze uitgebreide winkel.

TEVA GESCHIEDENIS

Teva is geboren in 1984 aan de oevers van de Grand Canyon. Een riviergids bond het klittenband van een oud horloge aan een paar flip flops. Zonder het te beseffen creëerde hij de eerste sandaal dat niet weg zou drijven.

Drie decennia later wil Teva ieder moment aangrijpen – live light and loud!
Het avontuur in eigen handen nemen is de ultieme vorm van persoonlijk expressie.
Wij bij Buitensport Four Seasons maken graag meer sportplezier bij jou los. Als jij overal voor in bent en houdt van spontaniteit , dan is Teva jouw merk. De avontuurlijke geest is de basis van alles wat Teva creërt. Vanaf het allereerste paar Teva sandalen uit 1984!

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: