/Running
Running2017-02-02T20:22:21+00:00

Running

Running artikelen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs kopen? Dat doet u bij Buitensport Four Seasons in Duiven. Zo hebben we hardloopkleding, -schoenen, -safety en accessoires. Bij ons kunt u terecht voor running kleding van verschillende merken. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere kleding van Asics, Craft en Saucony. Naast kleding hebben wij ook een ruim aanbod aan hoogwaardige hardloopschoenen in onze prachtige winkel. Komt u dus snel eens langs. Wij hebben de overtuiging dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor u beste keus. Onze ervaren specialisten kunnen u bij uw aankoop altijd het juiste advies geven. Daarbij kijken ze altijd naar uw persoonlijke situatie. De mooiste en beste running artikelen koopt u uiteraard bij de specialist.

Uw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vindt u een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey-artikelen. Lees hier uw voordelen:

  • 4500 m² aan running artikelen

  • Uitsluitend topmerken

  • Elke dag geopend
  • Uit voorraad leverbaar

Running artikelen kopen bij de specialist

In het geval u gaat hardlopen is het erg belangrijk om dit met goede hardloopschoenen te doen. Deze schoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Net als elke hardloper is ieder model hardloopschoenen verschillend. In onze prachtige winkel kunt u de beste schoenen aanmeten van hoogwaardige merken als Asics, Brooks en Saucony. De ene loper heeft schoenen nodig die tijdens het afwikkelen van de voeten meer corrigeren, terwijl de andere loper juist behoefte heeft aan zo minimalistisch mogelijke schoenen. Bij ons kunt u terecht voor neutrale schoenen. Deze zijn geschikt voor lopers die op het midden of de buitenkant van de hiel landen en vervolgens afzetten met het midden van de voorvoet. De antipronatieschoenen zijn voor lopers die op de buitenkant van de hiel landen en met de enkel naar binnen zakken tijdens de afzet.

Ik koop mijn running artikelen bij Buitensport Four Seasons

Bezoek onze showroom voor het ruime aanbod running artikelen, zoals kleding, schoenen, safety en accessoires. Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we u graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor u een aankoop doet. We zijn voor u bijna alle dagen van het jaar open.

NIEUW IN ONZE RUNNING COLLECTIE

Bekijk alle producten

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: