/Reizen en gezondheid
Reizen en gezondheid2018-06-04T11:47:13+00:00

Reizen en gezondheid

Reizen en gezondheid

Zorg dat je je goed beschermt zolang je in de natuur verblijft. De natuur is een prachtige omgeving om in te verblijven. Maar wees je bewust dat je niet de enige bent die zich graag hierin bevindt. Het gevaar zijn de kleine insecten als muggen en teken.

Muggen

Muggen ze zijn er in diverse soorten en maten. De huismug de bekendste mug in Nederland. Zijn steken jeuken en het gezoem bij de oren is vooral irritant. Gelukkig was dat het ergste wat deze mug aan kan richten.

Dat kunnen we niet van de Malariamug zeggen. Deze mug is vooral nachts actief.  Daarentegen is de tijgermug juist overdag actief. Deze muggen kunnen meer dan 20 virussen overbrengen, zoals dengue, gele koorts, chikungunya en zika.

Teken

Het is een spinachtige parasiet, die je o.a. kan vinden op hoge graspalmen en struikgewas. Het is de vrouwtjesteek waar je voor uit moet kijken. Zij voedt zich met het bloed van passerende dieren en mensen. Daarbij kan ze bacteriën, virussen en parasieten overbrengen.

Bescherming

De beste bescherming is preventief insmeren. tegen deze kleine beestjes. Zo houden muggen niet van DEET. Door je in te sprayen met Anti-Insect DEET van Care Plus, kun je een stukje veiliger de natuur in. Tegen teken is er de Anti-teek van Care Plus. De Eucalyptus Citriodora olie beschermd jou tot 6 uur tegen teken.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: