/Outdoor kleding
Outdoor kleding 2017-02-02T20:31:49+00:00

Outdoor kleding

Outdoor kleding voor uw vakantie of andere vrijetijdsbesteding nodig? Deze koopt u bij de specialist: Buitensport Four Seasons in Duiven. Wij zijn de nummer één in outdoor. Bij ons kunt u terecht voor een compleet assortiment voor reizen, wandelen en kamperen. Zo vindt u bij ons allerlei reis- en kampeerbenodigdheden, rugzakken, outdoor jassen en truien, reistassen en koffers, wandelschoenen en slaapzakken. We hebben deze producten van onder meer merken als O’Neill, Gaastra en Jack Wolfskin. Verder is onze wandelschoenen collectie de grootste van Nederland. Of u u in de bergen wandelt, of gewoon in eigen land loopt; voor elk terrein hebben wij de juiste type schoenen. Maar wij bieden meer; gaat u bijvoorbeeld reizen met trein, vliegtuig, auto of fiets: wij hebben de materialen in huis. In onze winkel kunt u terecht voor shop-in-shop systemen en dus een behoorlijke collectie outdoor kleding.

Uw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vindt u een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey-artikelen. Lees hier uw voordelen:

  • 4500 m² aan outdoor artikelen
  • Uitsluitend topmerken outdoor kleding
  • Elke dag geopend
  • Uit voorraad leverbaar

Outdoor artikelen kopen bij de specialist

Bent u op zoek naar een daypack, slaapzak, slaapmat, tent, wandelschoenen, Nordic Walking-stokken of outdoorkleding? Dan bent u bij Buitensport Four Seasons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de mooiste en beste outdoor artikelen en benodigdheden in onze avontuurlijke sportwinkel. In onze showroom van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, buitensport-, running- en hockey-artikelen. Kortom, alles op het gebied van outdoor. Wij hebben de overtuiging dat ons uitgebreide assortiment samen met ons persoonlijke en professionele advies leidt tot de voor u beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld op een wijze samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Ik koop mijn outdoor artikelen bij Buitensport Four Seasons

De mooiste en beste outdoor artikelen koopt u bij de specialist. Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we u graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor u een aankoop doet. We zijn voor u bijna alle dagen van het jaar open. U vindt u net ten oosten van Arnhem, pal aan de snelweg A12. Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats.

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor u beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of u nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen u daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als Goldbergh. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we u graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor u een aankoop doet. We zijn voor u bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: