Onze winkel2018-10-22T11:35:35+00:00

Onze winkel

Routebeschrijving vind je hier.

Adres

Cartograaf 86
6921 EZ, Duiven

Telefoon: 026-3116017
info@buitensportfourseasons.nl

Openingstijden

Maandag13:00 – 18:00
Dinsdag t/m10:00 – 18:00
Donderdag
Vrijdag10:00 – 21:00
Zaterdag10:00 – 17:00
Zondag12:00 – 17:00

 

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn.

Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open. Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we je graag uit in onze winkel.

De
Historie van
buitensport
four
seasons

Buitensport Four Seasons is de opvolger van Buitink, dat in 1985 is opgericht. In 1999 is dit bedrijf overgegaan in de huidige naam. Begin jaren ’90 ging Buitink zich specialiseren op ski- en snowboardgebied in zowel Duiven als Eerbeek. In 1999 ging Buitink Duiven over in onze handen en kreeg de naam Buitensport Four Seasons. Bij de overname is de winkel uitgebreid naar 2000 m².

Weer een aantal jaren verder werden er plannen gemaakt voor een nieuwbouwpand op de Cartograaf in Duiven. Deze plannen zijn succesvol uitgevoerd en hier zijn op 30 oktober 2008 de deuren geopend. De winkeloppervlakte is vergroot van 2000 m² tot 3000 m².

In oktober 2011 heeft Buitensport Four Seasons haar winkeloppervlak uitgebreid naar 4500 m². Hierbij zijn geen extra artikelgroepen toegevoegd aan het assortiment, maar is het assortiment nog uitgebreider geworden op gebied van de specialisaties: outdoor, wintersport, running en hockey. Door deze uitbreiding komen alle productgroepen nog beter tot haar recht!

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: