/Nieuws/

Olukai

Olukai nieuw bij Buitensport Four Seasons en daar zijn wij trots op. Het begon als een andere benadering voor de voeten. Het creëren van duurzaamheid voor de waterman met comfort en style. Olukai staat voor hoge kwaliteit, vakmanschap en het vinden van de kwaliteit in het leven door de keuzes die we elke dag maken.

2018-04-20T15:08:25+00:00 20 april 2018|

SIGG: Food safe, BPA Free, Eco Friendly.

Voor iedereen de perfect drinkbeker. De SIGG drinkbeker staat voor Zwitserse traditie, precisie en hoge kwaliteit. Geproduceerd vanuit passie voor perfectie en een dorst voor nieuwe ideeën sinds 1908. Het is jou smaak - en kies jouw style gevuld met jouw favoriete drankje bij Buitensport Four Seasons. Alle modellen zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik

2018-04-23T09:17:31+00:00 6 april 2018|

Asics Tiger

Nu bij aankoop van onze actie modellen AsicsTiger krijg jij een gratis koptelefoon cadeau. In de winkel helpen wij jou graag met deskundig advies.

2018-03-16T17:33:12+00:00 15 maart 2018|

ORTOVOX FREE RIDER 22 AVABAG

ORTOVOX FREE RIDER 22 AVABAG bij Buitensport Four Seasons. Het Free ride seizoen is in volle gang. Wil jij jezelf kunnen redden of een ander? Dan hebben wij naast de ORTOVOX FREE RIDER 22 AVABAG, lawinepiepers en moutain safety's voor jou in onze winkel. Zo kan jij rustig op pad tijdens jou free ride.

2018-03-05T16:30:11+00:00 5 maart 2018|

We are ON, nieuw bij ons in de winkel

We are ON, nieuw bij ons in de winkel On is een jong Zwitsers running company. Zij hebben een simpele missie; Make running fun. De revolutionaire On running schoen heeft al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. Het revolutionaire aan de On runningschoenen zit in het dempingssysteem Clouds genaamd. Zachte landing en een stevige afzet; dit is de kern van het concept achter de baanbrekende runningschoenen van On.

2018-03-19T09:09:22+00:00 23 februari 2018|

De voetscan en het deskundige advies in onze winkel is de aandacht die jouw voeten verdienen.

Voor iedere sport is goede steun voor de voeten belangrijk. Iedere levensfase heeft andere aandacht nodig. Het voorkomen van slijtage op jonge leeftijd. Op latere leeftijd heeft de voet meer behoeftes nodig door eventuele slijtage, minder soepele gewrichten en slechtere doorbloeding. In iedere levensfase verschilt de toestand van jouw voeten. Geen voet is gelijk, elke voet is uniek en juist daarom is het belangrijk om te weten hoe jouw voeten erbij staan. Een voetscan bekijkt dat en geeft zicht op jouw eigen voeten.

2018-02-23T14:18:39+00:00 7 januari 2018|

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: