//The North Face
The North Face2018-09-03T13:19:54+00:00
the north face

Het merk The North Face is vernoemd naar de koudste en meedogenlooste zijde van de berg. Toch begint het verhaal van The North Face op een strand in de buurt van North Beach in San Francisco. In 1966 besloten hier twee bergfanaten om van hun passie hun werk te maken. Ze begonnen een winkeltje wat al snel bekend stond als een winkel met hoogwaardig klim- en trekkersmateriaal.

In 1968 verhuisde The North Face naar de andere kant van San Francisco. Dit was het begin van het ontwerpen van eigen alpine kleding en uitrusting. In de jaren ‘60 begonnen ze met het sponsoren van expedities naar de verste, vaak nog ongerepte delen van de wereld. Dit was het begin van een mooie traditie, die vandaag nog steeds op volle kracht wordt door gezet. Het motto van het merk is dan ook: ‘’Never Stop Exploring’’.

The North Face collectie

In de jaren 80 bracht The North Face tochten naar de uiterste hoeken van de wereld en werd er skikleding voor extreme weersomstandigheden aan het assortiment toegevoegd. Hiermee werd de basis gelegd voor de sneeuwsporttalenten. Tegen het einde van het decennium werd het merk de enige leverancier in de VS met een collectie hoogwaardige buitenkleding, skikleding, slaapzakken, rugzakken en tenten.

De jaren 90 waren de jaren waarin The North face nog meer mogelijkheden aan zijn atleten bood om de wereld te verkennen. In dit decennium maakten ze een debuut in de markt voor sportkleding met de lancering van Tekware. Dit was een innovatieve collectie, ontworpen voor natuurfanaten met een ultieme pasvorm en functie. Daarnaast lanceerde The North Face ook haar eigen lijk met wandel en duurloopschoenen.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE THE NORTH FACE COLLECTIE

 

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

Bekijk al onze producten in onze winkel.