//The North Face
The North Face 2018-05-03T12:13:37+00:00
the north face

Het merk The North Face is vernoemd naar de koudste en meedogenlooste zijde van de berg. Toch begint het verhaal van The North Face op een strand in de buurt van North Beach in San Francisco. In 1966 besloten hier twee bergfanaten om van hun passie hun werk te maken. Ze begonnen een winkeltje wat al snel bekend stond als een winkel met hoogwaardig klim- en trekkersmateriaal.

In 1968 verhuisde The North Face naar de andere kant van San Francisco. Dit was het begin van het ontwerpen van eigen alpine kleding en uitrusting. In de jaren ‘60 begonnen ze met het sponsoren van expedities naar de verste, vaak nog ongerepte delen van de wereld. Dit was het begin van een mooie traditie, die vandaag nog steeds op volle kracht wordt door gezet. Het motto van het merk is dan ook: ‘’Never Stop Exploring’’.

The North Face collectie

In de jaren 80 bracht The North Face tochten naar de uiterste hoeken van de wereld en werd er skikleding voor extreme weersomstandigheden aan het assortiment toegevoegd. Hiermee werd de basis gelegd voor de sneeuwsporttalenten. Tegen het einde van het decennium werd het merk de enige leverancier in de VS met een collectie hoogwaardige buitenkleding, skikleding, slaapzakken, rugzakken en tenten.

De jaren 90 waren de jaren waarin The North face nog meer mogelijkheden aan zijn atleten bood om de wereld te verkennen. In dit decennium maakten ze een debuut in de markt voor sportkleding met de lancering van Tekware. Dit was een innovatieve collectie, ontworpen voor natuurfanaten met een ultieme pasvorm en functie. Daarnaast lanceerde The North Face ook haar eigen lijk met wandel en duurloopschoenen.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: