//Spyder
Spyder 2017-01-31T10:53:48+00:00
spyder

Spyder is opgericht in 1978 door David Jacobs. Jacobs was een voormalig wedstrijdskiër. Het hoofdkantoor is gevestigd in Colorado, in de uitlopers van de Rocky Mountains. David Jacobs’ zoon was lid van het ski raceteam en merkte daardoor dat er eigenlijk maar één merk was dat skitruien verkocht. Hij was er van overtuigd dat hij het beter kon.

Het merk werd bekend door een blauwe race broek voor het skiën met geel gestreepte kussentjes die voor bescherming zorgden. Vanwege de gele kussentjes begonnen skiërs de broek al snel ‘spider’ te noemen omdat het op een spinnenweb leek. Spyder staat bekend om zijn gedurfde ontwerpen, hoogwaardige materialen en uitzonderlijke afwerkingen. Een ruim assortiment van het merk is te vinden bij Buitensport Four Seasons.

Spyder collectie

Het merk is inmiddels het aangewezen merk voor skisport maar blijft zijn populariteit wereldwijd uitbreiden met de toevoeging van active wear. Maar ook door voortdurend te blijven verbeteren in de high-tech ski kleding waardoor het merk bekend is geworden. Spyder de officiële leverancier van de USA ski- en Canada Alpine skiteams.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE SPYDER COLLECTIE

 

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: