//Peak Performance
Peak Performance 2017-01-31T10:51:59+00:00
peak performance

Peak Performance is opgericht in 1986 in Åre (Zweden) door de drie mannen Stefan Engström, Peter Blom en Christer Martensso. Het duurde niet heel lang tot dat er nog een vierde man bij kwam: Jonas Ottossen. Vanaf het begin werd het bedrijf gevormd door wat de mannen belangrijk vonden. Er waren dagen dat telefoons niet werden opgenomen, e-mails niet werden beantwoord en de ideeën in de auto naar de hoogste berg om te gaan skiën werden besproken.

In de eerste tien jaar is merk Peak Performance, uiteraard te verkrijgen bij Buitensport Four Seasons, al uitgegroeid tot een groot en zeer gewaardeerd bedrijf dat zichzelf voortdurend blijft vernieuwen. Ze kwamen met drie-laagse GORE-TEX jacks, sponsorcontracten en met eigen stands op alle grote vakbeurzen. In vergelijking met het begin van het merk waren ze nu 24 uur per dag bereikbaar, de lichten op het hoofdkantoor gingen nooit uit.

Peak Performance collectie

Peak Performance bleef groeien en kwam met veel nieuwe ideeën. Het Peak Ski Team werd samengesteld. De collectie werd groter, ze ontdekten nieuwe functionele materialen en waren voor hun gevoel nog niet halverwege gekomen met wat ze wilden bereiken. Voor de eigenaren voelen de afgelopen 30 jaar als de dag van gisteren om met het idee te beginnen. stonden en dat het gisteren was dat ze nog ‘afwezig’ waren wanneer ze boven op de berg stonden.

Toch zeggen de vier mannen dat er in de afgelopen 30 jaar niet heel veel is veranderd. De mensen zijn nieuw, er is een business systeem ingevoerd en de technologieën blijven zich door ontwikkelen maar ondanks dat zijn de eigenaren dezelfde gepassioneerde skiërs die nog steeds dagen afwezig zijn omdat ze onderweg zijn naar de hoogste berg. Ondanks alle veranderingen zijn ze als merk nog steeds dezelfde: ‘’Liefde voor de sport, Liefde voor de natuur’’.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE PEAK PERFORMANCE COLLECTIE

 

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: