//Luhta
Luhta 2017-01-31T10:50:08+00:00
luhta

Luhta is in 1907 opgericht door Vihtori Luthanen. Zijn vrouw ontwierp en naaiden de producten en Vihtori was verantwoordelijk voor de verkoop. In 1944 heeft de zoon van Vihtori de zaken overgenomen. Sindsdien groeit het bedrijf nog steeds en breidt het zichzelf nog uit. Het bedrijf is inmiddels uitgebreid naar een bedrijf met 1650 werknemers.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het merk in de jaren ’60 een groot succes. Luhta werd een merknaam in Finland en had een baanbrekende collectie. Het nieuwe merk bleef zo’n succes dat het in 1990 een groep van bedrijven werd met onder andere Ice Peak, Li-Ning en Aleksi. Uiteraard kunt u deze merken in de prachtige winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vinden.

Luhta collectie

Het merk respecteert kennis, ervaring en elkaar. Ze geloven in zichzelf en in alles wat ze doen. Volgens het merk maken ze daardoor het verschil. Het design van Luhta skikleding is gebaseerd op de puurheid van de Finse natuur en de Relaxte levensstijl. Volgens Luhta is nieuwsgierigheid de route naar innovatie en succes. Ze combineren ontwerp, productie en marketing om een inzicht te creëren en het beste van het beste te maken.

Luhta maakt gebruik van echt bont of kunstbont voor jassen; de klant kan hierin zelf de keuze maken. Het Finse merk is gewijd aan het respect voor de rechten van dieren. Ze hebben voor het gebruik van bont de nodige certificaten waarin wordt opgeroepen voor de etnische behandelingen van dieren, vereist voor bont, dons en veren.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE LUHTA COLLECTIE

 

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: