//Luhta
Luhta2017-01-31T10:50:08+00:00
luhta

Luhta is in 1907 opgericht door Vihtori Luthanen. Zijn vrouw ontwierp en naaiden de producten en Vihtori was verantwoordelijk voor de verkoop. In 1944 heeft de zoon van Vihtori de zaken overgenomen. Sindsdien groeit het bedrijf nog steeds en breidt het zichzelf nog uit. Het bedrijf is inmiddels uitgebreid naar een bedrijf met 1650 werknemers.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het merk in de jaren ’60 een groot succes. Luhta werd een merknaam in Finland en had een baanbrekende collectie. Het nieuwe merk bleef zo’n succes dat het in 1990 een groep van bedrijven werd met onder andere Ice Peak, Li-Ning en Aleksi. Uiteraard kunt u deze merken in de prachtige winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vinden.

Luhta collectie

Het merk respecteert kennis, ervaring en elkaar. Ze geloven in zichzelf en in alles wat ze doen. Volgens het merk maken ze daardoor het verschil. Het design van Luhta skikleding is gebaseerd op de puurheid van de Finse natuur en de Relaxte levensstijl. Volgens Luhta is nieuwsgierigheid de route naar innovatie en succes. Ze combineren ontwerp, productie en marketing om een inzicht te creëren en het beste van het beste te maken.

Luhta maakt gebruik van echt bont of kunstbont voor jassen; de klant kan hierin zelf de keuze maken. Het Finse merk is gewijd aan het respect voor de rechten van dieren. Ze hebben voor het gebruik van bont de nodige certificaten waarin wordt opgeroepen voor de etnische behandelingen van dieren, vereist voor bont, dons en veren.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE LUHTA COLLECTIE

 

Bekijk al onze producten in onze winkel