KJUS 2017-01-31T10:48:22+00:00
KJUS

KJUS is in 2000 opgestart door de meervoudig Olympisch ski winnaar Lasse Kjus uit Noorwegen en de Zwitserse onderneemster Didi Serena. Het merk staat voor sportkleding die gemaakt is van innovatieve en hoog kwaliteit materialen met een opvallend strak en onderscheidend design. Alle artikelen uit de collectie zijn gemaakt door gepassioneerde experts en getest door professionele atleten als ex-Worldcupskier Didier Cuche en worden verkocht in 30 verschillende landen.

In 2000 brachten Lasse Kjus en Didi Serena hun bevingen over skiën bij elkaar en creëerden op basis daarvan het idee voor een volledige stretch skibroek. Technische gezien was dit een grote uitdaging om met een lichtgewicht stretch materiaal toch de juiste functionele eigenschappen te behalen. Na veel onderzoeken en testen was het gelukt en bracht KJUS in seizoen 03/04 zijn eerste geperfectioneerde 2-way-stretch skibroek uit.

KJUS sportkleding

De doelstelling om een 4-way stretch broek te maken met zowel licht gewicht als hoge kwaliteit kwam in 2004. In dit zelfde jaar bracht KJUS ook het eerste Formula jacket op de markt. Het Formula jacket heeft vanwege zijn dunne en lichte constructie een optimaal comfort en werd ook meteen een nieuw standaard in de eisen voor de bewegingsvrijheid.

KJUS versterkt elk jaar zijn positie op de markt door de breedte van hun visie. Met de exclusieve 4-way stretch stoffen, innovatieve lichtgewicht en soft shell concepten richt het sportmerk zich op het voldoen in alle behoeften van skiërs. Bezoekt u de showroom van Buitensport Four Seasons voor de mooie collectie van het merk.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: