//Goldbergh
Goldbergh 2017-01-31T10:46:31+00:00
Goldbergh

Goldbergh is in 2010 ontstaan met de twee vrouwelijk eigenaren Sandra Peet en Lieke van den Berg. Ze besloten een sportswear merk te maken voor dames die krachtig en vernieuwend is, maar toch ook eigentijds en met een luxe uitstraling. In de winter van 2011 vond de lancering van het nieuwe kledingmerk plaats. Het merk was meteen een nieuw begrip in wintersport glamourland. Uiteraard is de collectie bij Buitensport Four Seasons te verkrijgen.

De collectie van Goldbergh is modieus en straalt klasse uit, maar is ook iedere keer weer vernieuwend. Voor het maken van de collectie stellen de twee vrouwelijke eigenaren voor wat de moderne vrouwelijke wintersportster in de kast wilt hebben hangen. Van functionele kleding tot trendy accessoires en lekkere dikke vesten. Op basis hiervan stellen ze een uitgebreide collectie samen. De collectie bestaat voornamelijk uit jacks, broeken en pully’s voor de wintersport.

Goldbergh winterkleding

De gehele collectie is tweeledig: enerzijds clean en stijlvol, anderzijds bevat de collectie mooie eyecatchers die staan voor het merk. Hand gebreide truien met een bontkraag, gouden skipully’s en trendy Rennhosen maken bij Goldbergh hun rentree. De kleding van van het merk is voorzien van rijke details waardoor de collectie een exclusieve uitstraling heeft.

Het kledingmerk is door de jaren heen een nieuw standaard geworden voor de wintersport, ook wel ‘The Goldbergh Standard’ genoemd. Het merk is onlangs een samenwerking aangegaan met Stonefashion, een merk met jarenlange ervaring in het produceren van outerwear-collecties. Deze samenwerking versterkt het merk, zorgt voor meer zekerheden en staat garant voor een hoogwaardige productiekwaliteit.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: