Goldbergh

Goldbergh is in 2010 ontstaan met de twee vrouwelijk eigenaren Sandra Peet en Lieke van den Berg. Ze besloten een sportswear merk te maken voor dames die krachtig en vernieuwend is, maar toch ook eigentijds en met een luxe uitstraling. In de winter van 2011 vond de lancering van het nieuwe kledingmerk plaats. Het merk was meteen een nieuw begrip in wintersport glamourland. Uiteraard is de collectie bij Buitensport Four Seasons te verkrijgen.

De collectie van Goldbergh is modieus en straalt klasse uit, maar is ook iedere keer weer vernieuwend. Voor het maken van de collectie stellen de twee vrouwelijke eigenaren voor wat de moderne vrouwelijke wintersportster in de kast wilt hebben hangen. Van functionele kleding tot trendy accessoires en lekkere dikke vesten. Op basis hiervan stellen ze een uitgebreide collectie samen. De collectie bestaat voornamelijk uit jacks, broeken en pully’s voor de wintersport.

Goldbergh winterkleding

De gehele collectie is tweeledig: enerzijds clean en stijlvol, anderzijds bevat de collectie mooie eyecatchers die staan voor het merk. Hand gebreide truien met een bontkraag, gouden skipully’s en trendy Rennhosen maken bij Goldbergh hun rentree. De kleding van van het merk is voorzien van rijke details waardoor de collectie een exclusieve uitstraling heeft.

Het kledingmerk is door de jaren heen een nieuw standaard geworden voor de wintersport, ook wel ‘The Goldbergh Standard’ genoemd. Het merk is onlangs een samenwerking aangegaan met Stonefashion, een merk met jarenlange ervaring in het produceren van outerwear-collecties. Deze samenwerking versterkt het merk, zorgt voor meer zekerheden en staat garant voor een hoogwaardige productiekwaliteit.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren