//Fjällräven
Fjällräven 2017-01-31T10:45:09+00:00
Fjällräven

De grootste Fjällräven outdoor collectie vindt u bij Buitensport Four Seasons in Duiven. Åke Nordin ging in 1960 in de Zweedse stad Örnsköldsvik van start met Fjällräven. Nordin was ontevreden over het comfort en de functionaliteit van outdoor producten van toen en bracht daar verandering in. Hij lanceerde dan ook al snel een rugzak met een aluminium frame.

Het Zweedse bedrijf ontwikkelde zich door de jaren heen als een vooraanstaand merk waar samen met de gebruiker nieuwe producten ontwikkeld worden om het buiten zijn plezierig en aangenaam te maken. G-1000 is bijvoorbeeld een unieke stof die in veel producten wordt gebruikt. Deze stof is sterk, ademend en door de stof te waxen waterafstotend.

Fjällräven outdoor collectie

Fjällräven is in betere vorm dan ooit tevoren. Dit is te zien door haar leidende positie bij de Zweedse merken. Vanaf het begin is het merk trouw gebleven aan haar missie en filosofie: “Het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor producten. Verantwoordelijk omgaan met mens, dier en natuur en een zo klein mogelijke belasting voor het milieu”. Deze filosofie is er vanaf het begin en zal ook nooit meer gaan veranderen.

Naast de twee evenementen die het Zweedse merk organiseert, zoals de Polar hondenslede race en de Fjällräven Classic (een 110 km lange trekkingtocht door Zweeds Lapland), komen er in 2017 nog nieuwe evenementen bij in onder andere Colorado en Hong Kong en helpen ze bedreigende diersoorten. Een voorbeeld daarvan is het werk om de met uitsterven bedreigde Scandinavische poolvos te redden.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: