//Fjällräven
Fjällräven2018-06-18T15:25:01+00:00
Fjällräven

De grootste Fjällräven outdoor collectie vindt u bij Buitensport Four Seasons in Duiven. Åke Nordin ging in 1960 in de Zweedse stad Örnsköldsvik van start met Fjällräven. Nordin was ontevreden over het comfort en de functionaliteit van outdoor producten van toen en bracht daar verandering in. Hij lanceerde dan ook al snel een rugzak met een aluminium frame.

Het Zweedse bedrijf ontwikkelde zich door de jaren heen als een vooraanstaand merk waar samen met de gebruiker nieuwe producten ontwikkeld worden om het buiten zijn plezierig en aangenaam te maken. G-1000 is bijvoorbeeld een unieke stof die in veel producten wordt gebruikt. Deze stof is sterk, ademend en door de stof te waxen waterafstotend.

Fjällräven outdoor collectie

Fjällräven is in betere vorm dan ooit tevoren. Dit is te zien door haar leidende positie bij de Zweedse merken. Vanaf het begin is het merk trouw gebleven aan haar missie en filosofie: “Het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor producten. Verantwoordelijk omgaan met mens, dier en natuur en een zo klein mogelijke belasting voor het milieu”. Deze filosofie is er vanaf het begin en zal ook nooit meer gaan veranderen.

Naast de twee evenementen die het Zweedse merk organiseert, zoals de Polar hondenslede race en de Fjällräven Classic (een 110 km lange trekkingtocht door Zweeds Lapland), komen er in 2017 nog nieuwe evenementen bij in onder andere Colorado en Hong Kong en helpen ze bedreigende diersoorten. Een voorbeeld daarvan is het werk om de met uitsterven bedreigde Scandinavische poolvos te redden.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE FJALLRAVEN COLLECTIE

 

Bekijk al onze producten in onze winkel