//Falcon
Falcon 2017-01-31T10:42:58+00:00
falcon

Falcon is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1929 in Amsterdam. Het bedrijf was gevestigd aan de Valkenweg, vandaar de naam Falcon. Het merk is een merk dat geschikt is voor mensen die graag outdoor activiteiten doen, maar ook voor mensen die op wintersport gaan en er modieus uit willen zien. Buitensport Four Seasons heeft het merk in haar uitgebreide assortiment.

De eerste en ook meteen succesvolle collectie van het merk bestond uit kwalitatieve regenjassen met enkel de achterliggende gedachte om mensen droog en warm te houden. De Tweede Wereldoorlog zorgde voor moeilijke tijden. Er was geen goede kwalitatieve stof verkrijgbaar en machines die kapot gingen konden niet meer gerepareerd worden. Daarnaast verdwenen er in deze periode ook 367 Joodse werknemers waardoor er een groot productieprobleem ontstond.

Falcon skikleding

Na de Tweede Wereldoorlog kwam er weer nieuw leven in de fabriek. Falcon lanceerde een grote reclamecampagne waardoor de populariteit steeds groter werd. Nu niet alleen in Nederland maar ook door heel Europa. In 1980 besloten ze om naast regenjassen ook skikleding te gaan ontwikkelen. Het merk produceert nu al meerdere jaren skikleding met het zelfde motto als waar het merk bij de regenbroeken mee is begonnen: ‘’Het doel is om mensen warm en droog te houden’’.

Bij Falcon kunt u denken aan mooie broeken, stoere jacks en jassen die te gebruiken zijn voor meerdere outdoor activiteiten. Heren en dames kunnen kiezen uit een groot en verschillend assortiment. Daarnaast heeft Falcon kleding die u zowel voor de wintersport als voor het alledaagse weer in Nederland kunt gebruiken. Alle kleding van Falcon heeft een mooi design en gave kleuren van dit seizoen.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

EEN GREEP UIT ONZE FALCON COLLECTIE

 

Bekijk al onze producten in onze winkel

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: