Inline Skating2018-10-08T10:20:57+00:00

INLINE-SKATING

Welke skater ben jij?

Ben je niet weg te slaan bij de halfpipe met jouw skates of ga je liever voor afstanden en snelheid? Het verschil tussen skeeleren en skaten is de afgelopen jaren steeds kleiner geworden. Toch is er een groot verschil in skates. Hoewel stunt skaten en lange afstand skeeleren duidelijk van elkaar verschillen, is er ook een grijs gebied ontstaan dat is recreatie skaten ofwel inline skates.

Welk type skate past het beste bij jou?

De type skates zijn divers en te onderscheiden in wendbaarheid en snelheid. Wat voor jou belangrijk is, bepaal je zelf. Wil je graag deskundig advies in welke skates het best bij jouw passen. Dat kan bij ons in de winkel Buitensport Four Seasons. Wij hebben een ruim assortiment aan skates en bescherming voor jouw stunts.

Inline skates

Skate jij graag een rondje door het park of door de stad? Kies dan voor inline skates ze zijn wendbaar en snel tegelijk. De hoge schoen geeft tijdens het skaten veel stabiliteit, het geeft jou de zekerheid om de weg op te rollen.

Skeelers

Wil jij snelheid? Dan kies je, voor grotere wielen! De skates leveren meer vermogen om beter te kunnen accelereren. Zodra je opgang ben is het grote voordeel dat je de snelheid kan vasthouden.

Stunt skates

Ben jij het meest te vinden op de halfpipe? Zijn Grinds, flips en grabs zomaar een paar acties die jij op jouw skates maakt? Stevige buitenschoen en comfortabele binnenschoenen zorgen voor stabiliteit. De grind plates en het frame met grind-gedeelte in het midden, helpen jou bij de stunts.

K2 & Rollerblade inline skates

Voordelen van skaten

Skaten het is leuk om te doen en zeer geschikt is om af te vallen en fit te worden/blijven.

Het zal je verbazen hoeveel voordelen er bij skaten zijn! Het maakt je hoofd leeg en geeft ontspanning op een verrassende manier. Skaten geeft endorfine af in je lichaam bekend als het “gelukshormoon“. Het skaten helpt ook je buik, bil en beenspieren strakker worden.

EEN GREEP UIT ONZE FITNESS COLLECTIE

Vind meer inline-skating bij ons in de winkel.

Zolang de voorraad strekt.

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: