Hockeysticks2018-10-08T09:42:10+00:00

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een goede hockeystick? Bij Buitensport Four Seasons weten wij daar alles van.

Welke soort stick bij jou past heeft natuurlijk alles te maken met jouw speltechniek.

De kromming van de hockeystick is bepalend voor het leren en uitoefenen van hockey. Met een mid bow leer je het makkelijkst de basis van het hockeyen. Ben jij een behendiger speler en aanvallend ingesteld? Dan is de low bow zeer geschikt voor jou. De stick geeft helpt je bij het oefenen van een liftpass, scoopen en/of het trainen van de spleeppush. Sta jij in de strafcorner of ben je een handige dribbelaar, speel jij met halfhoge ballen en de scoop? Dan is de extreme power de hockeystick voor jou een goede keuze.

ONZE HOCKEYMERKEN

Adidas, Dita, Brabo, Maharadja, Reece en Grays

Mid bow: Een stick met een kromming over de stick vanaf het punt waar de grip stopt tot het uiteinde van de krul noemen wij een Mid bow.

Low bow: Een stick met de kromming ongeveer 25 cm vanaf de krul noemen wij een Low Bow.

Extreme bow: Een stick met de kromming op minimaal 20 cm vanaf de krul noemen.

Naast de kromming letten wij ook op gewicht, stijfheid, krul en sticklengte van jouw hockeystick. De positie in het veld is tevens bepalen voor het aanschaffen van de ideale hockeystick. Bij Buitensport Four Seasons geven wij jou graag deskundig advies met aandacht en zorg. Onze missie is jouw hockeyplezier vergroten.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: