/Hockey
Hockey 2017-02-02T20:31:05+00:00

Hockey

Hockey artikelen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs kopen? Bij Buitensport Four Seasons in Duiven koopt u uw volledige hockey uitrusting. Met een uitgebreide collectie met hoogwaardige merken als Asics, Brabo, Hummel, Stanno en Reece slaagt u in onze uitgebreide showroom van 4500 m² altijd. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om met een complete uitrusting prettig te hockeyen. Wij hebben de prachtigste hockeykleding voor u. Denkt u hierbij aan broeken, shirts en schoenen. Maar ook voor hockeyschoenen, hockeysticks, hockeyaccessoires en hockeyprotectie kunt u bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies bij uw aankoop. Daarbij kijken ze altijd naar uw persoonlijke situatie. De mooiste en beste hockey artikelen koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vindt u een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey-artikelen. Lees hier uw voordelen:

  • 4500 m² aan hockey artikelen

  • Uitsluitend topmerken

  • Elke dag geopend
  • Uit voorraad leverbaar

Hockey artikelen kopen bij de specialist

Hockeykleding en benodigdheden koopt u bij Buitensport Four Seasons. Wij hebben altijd de nieuwste collectie trainingskleding in huis. Zo beschikken we over een uitgebreid dames-, heren-, meisjes- en jongensassortiment. De collectie bestaat uit onder meer broeken, jassen, rokjes, shirts, sokken en thermokleding. Hiermee kun je comfortabel en prettig hockeyen. Maar ook onze hockeyschoenen zijn van hoge kwaliteit. De nieuwste collectie hebben we altijd op voorraad. Bezoekt u daarom snel onze uitgebreide showroom. Hier vindt u tevens alle nieuwste modellen hockeysticks van de grootste merken in de hockeywereld. Er zijn hockeysticks in verschillende lengtes te vinden. Ditzelfde geldt voor de hockeyprotectie. Dit is een absolute must om de hockeysport veilig te beoefenen. Kortom, alles wat u nodig heeft voor hockey vindt u bij de specialist.

Ik koop mijn hockey artikelen bij Buitensport Four Seasons

Hockeykleding, accessoires en toebehoren kopen? Wij hebben het allemaal in de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats. In onze showroom van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan hockey artikelen. Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we u graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor u een aankoop doet. We zijn voor u bijna alle dagen van het jaar open.

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel uw e-mailadres in en ontvang
direct voordeel in uw mailbox.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor u beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of u nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen u daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als Goldbergh. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we u graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor u een aankoop doet. We zijn voor u bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: