/Hockey
Hockey2018-10-08T09:32:44+00:00

Hockey

Met een uitgebreide collectie met hoogwaardige merken als Asics, Brabo, Hummel, Stanno en Reece slaag jij in onze uitgebreide winkel van 4500 m² altijd.

Bij ons vind je alles wat jij nodig heb om met een complete uitrusting prettig te hockeyen. Wij hebben de prachtigste hockeykleding voor jou. Denk hierbij aan broeken, shirts en schoenen. Maar ook voor hockeyschoenen, hockeysticks, hockeyaccessoires en hockeyprotectie kun je bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers geven jou graag een passend advies bij jouw aankoop. Daarbij kijken ze altijd naar jouw persoonlijke situatie. De mooiste en beste hockey artikelen koop je bij de specialist.

Hockey artikelen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs kopen? Bij Buitensport Four Seasons in Duiven koop je  jouw volledige hockey uitrusting.

Hockey artikelen kopen bij de specialist

Hockeykleding en benodigdheden koop je bij Buitensport Four Seasons. Wij hebben altijd de nieuwste collectie trainingskleding in huis. Zo beschikken we over een uitgebreid dames-, heren-, meisjes- en jongensassortiment. De collectie bestaat uit onder meer broeken, jassen, rokjes, shirts, sokken en thermokleding. Hiermee kun je comfortabel en prettig hockeyen. Maar ook onze hockeyschoenen zijn van hoge kwaliteit. De nieuwste collectie hebben we altijd op voorraad. Bezoek daarom snel de winkel met onze uitgebreide hockey collectie. Hier vind je tevens alle nieuwste modellen hockeysticks van de grootste merken in de hockeywereld. Er zijn hockeysticks in verschillende lengtes te vinden. Ditzelfde geldt voor de hockeyprotectie. Dit is een absolute must om de hockeysport veilig te beoefenen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor hockey vind je bij de specialist.

Jouw voordelen bij Buitensport Four Seasons

In de winkel van Buitensport Four Seasons in Duiven vind je een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, sport- en lifestyle-artikelen. Lees hier jouw voordelen:

  • Keuze uit ruim 50 topmerken

  • Elke dag geopend

  • Persoonlijk advies

  • Voelen, beleven en zien

  • Ontmoetingsplek met een kopje koffie

  • 4500 m² aan sport artikelen

Ik koop mijn hockey artikelen bij Buitensport Four Seasons

Hockeykleding, accessoires en toebehoren kopen? Wij hebben het allemaal in de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan hockey artikelen. Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

EEN GREEP UIT ONZE HOCKEY COLLECTIE

Zolang de voorraad strekt.

Vind meer hockey bij ons in de winkel.

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: