Hardlopen2018-08-30T12:26:50+00:00

Hardlopen

Dat hardloopkleding jouw prestatie niet verhoogt weten wij. De kracht komt van binnenuit.

Maar de kwaliteit van je omgeving heeft zeker een grote invloed. We herkennen het allemaal wel een natte shirt, schurende broek en pijnlijke voeten. Dat zijn tekenen van de verkeerde sportoutfit. Wil je genieten van je training dan zit je daar niet op te wachten. Dus hoe belangrijk is de sportoutfit voor jou? Kom bij ons langs en laat je inspireren. Wij hebben een uitgebreide collectie van verschillende merken. Naast kleding hebben we ook alle gewenste accessoires zoals hardloopsokken en zweetbanden. Dat geeft jou de keus en vrijheid om zelf te bepalen in welk sportoutfit je het liefste staat.

Of je nu net pas begint met hardlopen of al jaren loopt, het begint altijd met goede hardloopschoenen.

Hardloopschoenen vangen als eerste de klap op en geven richting aan jou lichaam. Net als elke hardloper is ieder model hardloopschoenen verschillend. In onze winkel kun je de beste schoenen aanmeten van hoogwaardige merken als Asics, ON, Brooks en Saucony.

De voordelen van buitensport Four Seasons

  • 4500 m² aan buitensport artikelen

  • Uitsluitend topmerken
  • Elke dag geopend

  • Uit voorraad leverbaar
  • Deskundig advies

  • Koploper in innovatie en trends

  • Gratis parkeren

Bij Buitensport Four Seasons hebben we hardloopkleding van verschillende merken.

In ons uitgebreide assortiment vind je o.a. kleding van Asics, Craft en Saucony. Naast kleding hebben wij ook een ruim aanbod aan hoogwaardige hardloopschoenen in onze winkel in Duiven.

EEN GREEP UIT ONZE HARDLOOPSCHOENEN COLLECTIE

Vind meer hardloopschoenen bij ons in de winkel.

Zolang de voorraad strekt.

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: