/F.A.Q.
F.A.Q.2017-02-22T09:39:29+00:00

F.A.Q.

Ruilen

Uiteraard kunt u het artikel binnen 8 dagen ruilen in onze winkel in Duiven.

Bedrijfsgegevens

Buitensport Four Seasons
Cartograaf 86
6921 EZ Duiven
Telefoon: +31 (0)26-3116017

E-mail info@buitensportfourseasons.nl

Verzendkosten

Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis met DPD-pakketservice verzonden binnen Nederland. Voor bestellingen onder de € 50,00 wordt €4,95 verzendkosten gerekend. Wilt u meer weten over de verzendkosten en -mogelijkheden bij Buitensport Four Seasons? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Levering

Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 5 werkdagen te laten bezorgen. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op.

Ophalen in de winkel

Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in onze winkel.
Adres:
Cartograaf 86,
6921 EZ Duiven.

Verkeerd product geleverd

Ondanks dat wij met grote zorg omgaan met onze artikelen, kan het helaas voorkomen dat wij niet het juiste leveren. Wij verzoeken u binnen 14 dagen na levering contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl. Wij zullen er voor zorgen dat het juiste product zo spoedig mogelijk wordt nageleverd. De gemaakte kosten van het retour sturen zullen worden vergoed door Buitensport Four Seasons.

Incomplete bestelling

Ondanks dat wij met grote zorg omgaan met uw bestelling, kan het helaas voorkomen dat een bestelling incompleet geleverd wordt. Wij verzoeken u binnen 14 dagen na levering contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het ontbrekende product(en) zo spoedig mogelijk worden nageleverd. De kosten van het nasturen zijn voor Buitensport Four Seasons.

Beschadigde bestelling

Voordat wij uw bestelling versturen, worden alle producten bekeken op zichtbare beschadigingen. Ondanks deze grote zorg tijdens het klaarmaken van uw bestelling en versturen met een betrouwbare pakketservice, kan het helaas voorkomen dat uw bestelling beschadigd is. Wij verzoeken u binnen 14 dagen na levering contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl. Mocht de verpakking beschadigd zijn, dan vernemen wij dit ook graag. Het meesturen van foto’s helpt ons de meest geschikte en snelle oplossing voor u te vinden. De gemaakte kosten van het retour sturen en de kosten van het nasturen zullen worden vergoed/betaald door Buitensport Four Seasons.

Overige klachten

Heeft u overige klachten? Dan verzoeken wij u contact op te nemen via info@buitensportfourseasons.nl.

Garantie

Op de door Buitensport Four Seasons  geleverde producten bestaat een garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn artikelen geleverd wordt. De mate van garantie verschilt per artikel. De garantietermijn wordt gesteld door de fabrikant en gaat in op de datum van levering. De garantie op een artikel vervalt wanneer een artikel kapot is gegaan door slijtage, ondeskundig of onjuist gebruik. Als u denkt dat u aanspraak kunt maken op de garantie van een artikel, of hebt u een vraag over de garantietermijn van een artikel neem dan contact op via telefoonnummer 026-3116017 of via webshop@buitensportfourseasons.nl

Is Buitensport Four Seasons ook toegankelijk voor rolstoelen?

Met een rolstoel kunt u zonder problemen winkelen bij Buitensport Four Seasons. Ook hebben wij een lift.

Kan ik met mijn camper goed terecht op jullie parkeerplaats?

Buitensport Four Seasons  heeft meer dan genoeg parkeerruimte die ook geschikt is voor campers.

Kan ik ook betalen met VVV cadeaubonnen?

Met een VVV Cadeaubon (voorheen VVV Irischeque) kunt u bij ons alle aankopen eenvoudig afrekenen. Let er wel op dat u de gehele waarde van de bon gebruikt, want u krijgt geen geld terug.

Uiteraard kunt u bij ons ook betalen met onze eigen Buitensport Four Seasons  cadeaubonnen Mocht u niet de gehele waarde van deze bon besteden, dan ontvangt u het restant in Buitensport Four Seasons  cadeaubonnen. Kleinere bedragen ontvangt u wel contact terug.

Hoe lang is mijn cadeaubon van Buitensport Four Seasons geldig?

Een cadeaubon van Buitensport Four Seasons is onbeperkt geldig en niet in te wisselen voor contant geld.

Accepteert Buitensport Four Seasons ook creditcards?

Wij accepteren creditcards van Visa en Mastercard. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard pinnen en contant afrekenen.

Zijn jullie ook op zondag geopend?

Wij zijn elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur

Tot wanneer kan ik mijn ski’s of snowboard aanbieden voor onderhoud?

Bij Buitensport Four Seasons kunt u ski`s of snowboards voor onderhoud aanbieden van 15 september tot 1 mei.

Zorg dus dat u op tijd bent!

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: