//DaleBoot: ook dit jaar vind je ze bij Buitensport Four Seasons!

DaleBoot: ook dit jaar vind je ze bij Buitensport Four Seasons!

DaleBoot

De enige skischoen die past aan iedere voet! De op maat te maken skischoen zorgt voor comfort en dus meer skiplezier.

Hoe werkt het?

Bij de eerste afspraak worden je voeten geanalyseerd door onze deskundige collega’s van de ski-afdeling ook wel bootfitters genoemd*. Dat betekent de complete anatomie van je voeten en het op laten meten van je onderbeen. Met deze gegevens kunnen mijn collega’s: zowel de ondersteunende zolen als de buitenschaal op maat maken. De buitenschaal is niet direct klaar, meestal duurt het een week of twee voordat het klaar is. Wel belangrijk om rekening mee te houden zodat je ruim van te voren een afspraak maakt, voordat je op wintersport gaat.

*Bootfitters: zijn gediplomeerde fitters, die ieder jaar opnieuw getoetst worden op hun vaardigheden en kennis in Oostenrijk.

Bij de 2de afspraak volgt de ‘fitting’ v/d binnenschoen. De binnenschoen wordt op maat gemaakt met behulp van warmte. Het maakt dus niet uit of je nu kleine voeten, hoge wreef, dunne enkels of iets anders hebt om rekening mee te houden. De Daleboot wordt zo op maat gemaakt dat de skischoen precies om je voet past.

2018-11-09T16:30:07+00:0019 oktober 2018|

Loop geen aantrekkelijke
acties & tips meer mis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul enkel je e-mailadres in en je wordt als
eerste geïnformeerd! Van alle nieuwtjes en acties bij Buitensport Four Seasons.

100% veilig en spamvrij

Buitensport Four Seasons: 4500 m² wintersport, outdoor, running en hockey

Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem ligt onze winkel pal aan de snelweg A12. Parkeren kun je op onze eigen parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m² hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, running- en hockey artikelen. Kortom alles op het gebied van buiten zijn. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met onze professionele advies leidt tot de voor jou beste keus. Onze schoenencollecties zijn bijvoorbeeld zo samengesteld dat we voor ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Alles voor outdoor

Buitensport Four Seasons heeft een compleet assortiment voor wandelen reizen en kamperen. Wij willen niet opscheppen, maar onze wandelschoenen collectie is de grootste van Nederland. Of je nu in eigen land wandelt of in de bergen; wij hebben voor elk terrein de juiste schoenen. Onze specialisten kunnen jou daarbij altijd het juiste advies geven. Ook voor reizen met de trein vliegtuig fiets of auto hebben wij de spullen in huis. Daarnaast hebben we uiteraard slaapzakken, matten en alle bijbehorende artikelen. Outdoor Kleding van diverse merken hebben wij in shop-in-shop systemen dus een behoorlijke collectie.

Wintersport specialist

Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist op wintersportgebied. Zo hebben wij een ruim assortiment en bieden wij deskundig advies van onze gediplomeerde adviseurs en Bootfitters. Die laatste groep is opgeleid aan de Masterfit University. Wij hebben een diversiteit aan ski’s, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen van alle bekende merken als HEAD. Exclusief in Nederland zijn de skischoenen van het merk Daleboot. Dit is een volledig op maat gemaakte skischoen die voor elke voet te maken. Daardoor zorgt de schoen voor meer comfort, meer controle, meer power en het allerbelangrijkste meer skiplezier.

Bezoek onze winkel

Voor een echte ervaring en kennismaking nodigen we jou graag uit in onze winkel. Kom rustig passen en voelen voor je een aankoop doet. We zijn voor jou bijna alle dagen van het jaar open.

Onze bezoekers vroegen onder meer naar: