Lopende acties bij Buitensport Four Seasons

Start verbouwing en flinke korting bij Buitensport Four Seasons

De afgelopen jaren is Buitensport Four Seasons dankzij onze klanten uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. En daar zijn we u zeer erkentelijk voor! Uiteraard zijn wij blij dat u altijd weer de weg naar onze winkel in Duiven weet te vinden. En natuurlijk begroeten we ook vaak nieuwe klanten. Maar langzaam vinden we het weer tijd voor vernieuwing.

Uitbreiding winkel

Om de dienstverlening op niveau te houden en u te kunnen voorzien van het meest actuele assortiment op het gebied van outdoor, wintersport, running en hockey, gaat ons bedrijf op de schop. De meest avontuurlijke winkel van Oost-Nederland breidt haar assortiment dan ook uit om u beter van dienst te zijn. Deze verbouwing is gestart start op woensdag 17 mei.

Fikse korting

Wij zijn dus aan het verbouwen en dat laten we niet onopgemerkt! Verbouwen betekent namelijk dat we aan het opruimen zijn. Daarom geven wij fikse korting op diverse producten uit onze voorraad. Wij geven wel kortingen van 10% tot wel 70% op de gehele collectie. Kom naar onze winkel om te profiteren van deze zinderende verbouwingskorting! Alle magazijnen moeten leeg.

Buitensport Outlet

Ons hele assortiment bekeken en nog niet het juiste product gevonden? Kijk dan nog even in onze Outlet op de eerste etage. Hier vindt u de laatste artikelen en producten die niet meer doorlopen in ons assortiment  die aantrekkelijk zijn afgeprijsd met kortingen van 20 t/m 60%.